SNART KAMPKLAR? Dana White (rød t-skjorte) håper å kunne komme til enighet om Conor McGregors neste kamp. Foto: AP Photo/John Locher
SNART KAMPKLAR? Dana White (rød t-skjorte) håper å kunne komme til enighet om Conor McGregors neste kamp. Foto: AP Photo/John Locher Foto: John Locher

UFC-presidenten håper å stilne McGregor-ryktet

UFCs president Dana White vil komme til enighet med Conor McGregor om en ny kamp innen kort tid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I begynnelsen av mai skrev The Sun at Conor McGregor (27) og Floyd Mayweather (39) er i ferd med å inngå en avtale om det som må omtales som tidenes største boksekamp.

Partene har ikke bekreftet at det skal foreligge en avtale, men McGregor vet hvordan han skal pirre fansen. Tidligere denne måneden la UFC-stjernen ut et bilde av ham og Mayweather i en face off.

Siden har McGregor pirret fansen med å legge ut bilde av boksesko.

– Vil ha flere svar onsdag

Boxing boots.

Et bilde publisert av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Men UFCs øverste sjef Dana White vil nå ha slutt på ryktene om at det blir kamp med McGregor og Mayweather. Onsdag kveld skal White ha hatt et møte med fighteren sammen med UFCs direktør Lorenco Fertitta.

Der ønsker UFC-presidenten at McGregors neste kamp vil bli avklart og håper på en snarlig løsning.

– I dag flyr jeg til Los Angeles. Lorenzo og jeg skal ha en middag med Conor McGregor. I kveld klokken ti vil jeg ha flere svar på McGregors situasjon, sa White til SportsCenter ifølge Yahoo.

Partene har vært i tottene på hverandre den siste tiden. En kryptisk tweet i mars fikk fansen til å tro at McGregor skulle legger opp. Men fighteren var bare lei av maset om promotering.

– Det skipet har seilt

Lenge var det spekulert i om UFC-stjernen ville møte Nate Diaz til en returmatch under UFC 200 etter det overraskende tapet for samme person tidligere i år. Det avskriver White nå, men forklarer at partene har skværet opp etter konflikten.

– Han vil ikke bli med i UFC 200. Ikke i det hele tatt. Det skipet har seilt, men vi har lagt det bak og vi har en god tone med ham. Vi ser på mulighetene for hans neste kamp. Vi bør ha det klart i kveld, forklarer White.

Skal en tro White er fansen kanskje kun timer unna å vite hvem som er neste motstander for Conor McGregor. Likevel fortsatter UFC-stjernen å hinte om at det kan bli en kamp mot Mayweather.

Tidligere denne uken la iren ut en video der han sparrer med den tidligere weltervekt-mesteren Chris van Heerden i bokseringen. Uten å imponere.

– Han er et fenomenalt talent og en god kriger, sa McGregor i en video publisert på BJPENN.

Så gjenstår det å se om UFC og McGregor blir enige eller om det blir kamp mot Mayweather.