Liverpool-billetter stjålet før Europaliga-finalen

Tre menn brøt seg inn på Liverpools hovedkontor og stakk av med en rekke billetter til lagets finale i europaligaen mot Sevilla onsdag.

ILLUSTRASJONSFOTO: Liverpool-fansen som var tilstede under semifinaleseieren mot Villarreal hadde selvsagt ingenting med innbruddet å gjøre. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images
ILLUSTRASJONSFOTO: Liverpool-fansen som var tilstede under semifinaleseieren mot Villarreal hadde selvsagt ingenting med innbruddet å gjøre. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images Foto: Simon Bellis

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo skjedde innbruddet i lokalene i Chapel Street fredag.

Liverpool FC har lovet at alle supportere som har kjøpt billetter på lovlig vis, vil slippe inn på St. Jakob Park i Basel, hvor onsdagens finale spilles.

Politiet har sluppet overvåkingsbilder av tre menn de mener står bak innbruddet.

– Alle som reiser til stadionet i Basel med ugyldige eller stjålne billetter, vil bli nektet adgang. Folk som prøver seg, vil bli fjernet, i ytterste konsekvens også pågrepet. Alle billetter er nå fjernet fra klubbens hovedkontor, heter det i en melding fra britisk politi.

På grunn av den lave tilskuerkapasiteten i Basel, har Liverpool-fansen desperat forsøkt å få tak i billetter. På svartebørsen blir det tilbudt VIP-billetter til godt over 350.000 kroner. Og ordinære billetter som ville kostet 1500 kroner, er til salgs for nærmere 180.000 kroner. (©NTB)