ANNONSØRINNHOLD:

Gir Tilbake: Vinn 50.000 kroner til din klubb

– Jeg håper og tror at prosjektet i år kommer til å realisere mange drømmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gir Tilbake-prosjektet handler om å gi barn og unge en bedre treningshverdag og en minneverdig opplevelse. Canal Digital skal sammen med ni utvalgte eliteserieklubber dele ut prosjektstøtte opp til 50.000 kroner til klubber rundt om i landet. I år er TV 2 for første gang med på prosjektet.

Se hvordan din klubb kan søke her

Kommunikasjonsdirektør i Canal Digital og juryformann for Gir Tilbake-prosjektet, Kenneth Tjønndal Pettersen forteller at de skal hjelpe de klubbene som trenger det aller mest.

– Det kan være noen som har nedslitt treningsutstyr eller klubber som har vært gjennom en tung periode. Alle søknader som har til hensikt å bedre barns treningshverdag er hjertelig velkommen.

– Hva ønsker dere å få ut av prosjektet?

– Vi ønsker gjennom dette prosjektet å gi et løft i treningshverdagen til barn og unge, og hjelpe de som trenger det mest.

Rekordmange søknader

Gir Tilbake-prosjektet arrangeres for femte år på rad, og har hittil i år fått inn rekordmange søknader. Prosjektleder for Gir Tilbake, Jan Gunnar Solli forteller at responsen har vært stor.

– Det har kommet inn 120 søknader i de tre første fylkene, noe som er rekord. Responsen har vært helt fantastisk, det er et utrolig gøy prosjekt å være med på.

Han synes det er veldig bra at prosjektet har engasjert så mange.

– Vi skal skape så mye oppmerksomhet rundt det som mulig, fordi det er et bra prosjekt. Det gir mulighet til å gi barn og unge et løft i hverdagen, forteller Solli.

I Hordaland var det SK Trane som fikk nye treerbaner og en drømmedag med Huseklepp. Se reportasjen her.

Realisere drømmer

Kenneth Tjønndal Pettersen har jobbet med prosjektet siden 2011 og har lest gjennom mange søknader. Noen av historiene husker han bedre enn andre; søknaden fra Kvamsøy IL er en av de.

– Det som samlet øyas befolkning var hjemmekampene. Men de slet med råtne mål og tilskuerbenker, fraflytting og fraværende sponsorer, forteller han.

Klubben måtte i tillegg ta ferge i 1,5 time til hver bortekamp. Dette var en av klubbene som ble vinner av 50.000 kroner for et par år siden. Nå håper han på å kunne realisere flere drømmer.

– Jeg håper og tror at prosjektet i år kommer til å realisere mange av de drømmene voksne har på vegne av barn. Fotball er Norges største breddeidrett og det er mange foreldre og enda flere dugnadstimer som legges ned for å skape fotballglede for barn.

Se hvordan din klubb kan søke her