Lillestrøm utnyttet Branns sjansesløseri

Lillestrøm vant 1-0 hjemme over Brann da bergenserne misbrukte flere store sjanser i eliteseriekampen på Åråsen onsdag.

Brann har fått en god start på comebacksesongen i eliteserien og lå på femteplass foran oppgjøret på Romerike. Også Lillestrøm har hatt en brukbar start, men var inne i en dårlig periode med cuptap for 1.-divisjonslaget Sandefjord og tap for Strømsgodset i Drammen.

Lillestrøm fortsatte å slite i nesten hele første omgang. Lite stemte offensivt, og det satte Åråsen-publikummet på en tålmodighetsprøve.

Feil etter feil fulgte da LSK prøvde seg offensivt, men Brann klarte ikke å utnytte seg av hjemmelagets sløve spill. Gjestene var lenge nærmest og hadde gode muligheter.

Blant annet hadde Bismar Acosta en heading som gikk like utenfor, mens Fredrik Haugen skjøt rett til side for mål med et langskudd. LSK eneste sjanse de første 40 minutter hadde Erling Knudtzon med et hodestøt som traff stolpen.

Fire minutter før pause hadde bortelaget en stor dobbeltsjanse, men både Mads Hvilsom og Steffen Lie Skålevik skjøt rett på keeper Arnold Origi fra kloss hold. Sjansesløseriet skulle straffe seg bare minutter senere, da Erling Knudtzon omsatte en retur til mål. (©NTB)