Hajradinović senket Odd med to vidunderlige langskudd

– Han gjør det hele tiden på trening, så det var på tide at han fikk det ut i kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Haugesund 3-1 Odd

– Utrolig! Jeg føler meg bra, og da spiller jeg bra, gliste Haris Hajradinović (22) etter å ha blåst to langskudd i krysset.

Torbjørn Agdestein hadde gitt Haugesund ledelsen med sitt sjette Tippeliga-mål for sesongen, før Fredrik Semb utlignet for Odd. Fra det 27. minutt og utover skulle det imidlertid handle om venstrefoten til Haris Hajradinović, som før dagens kamp ikke hadde scoret i Tippeligaen etter låneovergangen fra belgiske Gent.

I løpet av fire minutter sendte han avgårde to langskudd - begge i krysset. Mens Odd-keeper Sondre Rossbach kunne og kanskje burde reddet det første, var bosnierens andre fulltreffer en mulig kandidat til årets mål i Tippeligaen.

– Vi ble dessverre skutt i stykker fra mellomrommet, sukket Odd-kaptein Steffen Hagen i pausen.

– Han gjør det hele tiden på trening, så det var på tide at han fikk det ut i kamp, fleipet målscorer Agdestein etter kampen.

Haugesund kunne økt ledelsen til 4-1 åtte minutter etter pause, men ved denne anledningen var Rossbach meget god og reddet Kiss' straffespark. Ironisk nok var Ibrahim Shuaibu også denne gangen, som mot Molde, utenfor sekstenmeteren da han ble felt.

I motsatt ende av banen fikk Olivier Occean en stor mulighet til å skape spenning i kampen, men headingen fra tre meter ble blokkert. Haugesund var imidlertid det beste laget onsdag kveld og hadde andre omgangs største sjanse 20 minutter før slutt. En ny god redning av Rossbach stoppet imidlertid avslutningen fra Agdestein, og kampen endte dermed med 3-1-seier til Haugesund.

– Vi var fantastiske. Vi har innsats, kvalitet og skuddene til Haris. Det er fantastisk kvalitet over det han gjorde, og det er nydelig for oss. Jeg er så stolt, sier Haugesund-trener Mark Dempsey etter den sterke seieren.