West Ham vil utestenge buss-angriperne for alltid

Manchester United-bussen ble angrepet med stein før gårsdagens kamp mot West Ham. Nå ønsker klubben finne synderne, og utestenge dem på livstid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken 02.55 natt til onsdag erklærte West Ham United hva de ønsker å gjøre med supporterne som angrep spillerbussen til Manchester United før gårsdagens historiske kamp.

– Det var ikke akseptabelt, og vi vil samarbeide med politiet for å finne de skyldige og utestenge dem for livstid, skriver klubben på sine hjemmesider.

Utsatt
Gårsdagens historiske kamp mellom West Ham og de røde fra Manchester ble utsatt i 45 minutter fordi lagbussen til Louis van Gaal og hans gutter ble angrepet av det som skal ha vært sinte hjemmesupportere.

Bussen som fraktet Premier League-profilene ble derfor sittende bom fast i folkemylderet.

Et vindu på bussen ble knust av steiner kastet mot bussen, og spillerne ønsket derfor ikke gå de siste meterne inn på stadion i frykt for å bli angrepet.

Rystet
Politiet fikk til slutt orden på oppstyret, men flere av spillerne ble rystet av hendelsen, fortalte United-manager Louis van Gaal i intervjuet før kampen.

Hans gutter tapte for øvrig kampen 2-3, etter en skikkelig snuoperasjon fra de purpurrøde, hvor midtbanejuvelen Dimitri Payet nok en gang ble tungen på vektskålen.