DRAPSTRUET: Conor McGregor (t.h.), her under kampen mot Nate Diaz i mars, har mottatt såpass grove drapstrusler at han har ansatt livvakter. (AP Photo/Eric Jamison)
DRAPSTRUET: Conor McGregor (t.h.), her under kampen mot Nate Diaz i mars, har mottatt såpass grove drapstrusler at han har ansatt livvakter. (AP Photo/Eric Jamison) Foto: Eric Jamison

Superstjernen må ha livvakter etter drapstrusler

Conor McGregor har ansatt «Rocky» og «Drago» etter å ha mottatt grove drapstrusler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kilder nær MMA-stjernen opplyser til irske The Mirror at han ansatte de to livvaktene etter å ha mottatt fryktelige drapstrusler.

Nå blir han overvåket 24 timer i døgnet av to velbygde herrer, som blant annet var med da han og kona Dee Devlin var på VIP Style Awards i Dublin i helgen.

«De slapp ham ikke med blikket en eneste gang. En av dem ventet til og med rett utenfor toalett mens han var der inne», sier en kilde til irske The Sun.

Har fått boksernavn

Muskelbunten har gitt livvaktene navnene «Rocky» og «Drago», etter hovedpersonen og den russiske motstanderen i boksefilmen Rocky 4.

Hovedpersonen selv flørter også med bokseverdenen, og tvitret for få dager siden en plakat med seg selv og Floyd Mayweather jr. Spekulasjonene rundt om Mayweather skal returnere til boksingen og møte den bråkjekke iren ble satt i full sving etter at britiske The Sun hevdet å ha eksklusive kilder på at kampen var i gjære.

McGregor har en eksklusiv kontrakt med den amerikanske MMA-organisasjonen Ultimate Fighting Championship (UFC), og kritikerne har avfeid spekulasjonene nettopp på grunn av dette.

– Det er ikke sant

UFC-sjefen Dana White opplyste også til Yahoo! Sports at boksekampen ikke var noe de så for seg i nærmeste fremtid.

– Det er ikke sant. Det er bare en tabloid-historie. Og så vidt jeg vet har Floyd lagt opp, sa White.

Iren ble i april tatt ut av hovedkampen mot rivalen Nate Diaz på megastevnet UFC 200, som skal gå i juli. White opplyste at dette var fordi McGregor nektet å møte opp på flere pressekonferanser for å promotere kampen.

Må trolig forsvare tittelbeltet

Siden da har det vært flere spekulasjoner rundt når McGregor får sin neste kamp, og hvem motstanderen blir. Trolig må han forsvare tittelbeltet i fjærvekt mot vinneren av kampen mellom Jose Aldo og Frankie Edgar, som møtes i juli. Hvis ikke kan det bli en omkamp med Diaz på et senere tidspunkt.

Diaz slo McGregor på submission i andre runde av deres kamp i mars, og ga dermed iren sitt første tap i UFC og det tredje totalt i karrieren. Kampen gikk to vektklasser over fjærvekt, i veltervektklassen. Han vant fjærvekttittelen i desember, men har til gode å forsvare den.