Ødegaard fra start da Castilla vant på overtid

Real Madrid Castilla sikret 4-3-seier på overtid borte mot Talavera. Martin Ødegaard spilte 80 minutter for gjestene.

Ødegaard vartet opp med flere fine tekniske detaljer i lørdagens oppgjør, men den norske 17-åringen maktet heller ikke lørdag å tegne seg på scoringslisten. Det gjorde imidlertid lagkameratene Mariano Díaz Mejía, Marcos Llorente, Javi Munoz og Cristian Cedres.

Castilla tok ledelsen ved Mariano i det 10. minutt. Angriperen driblet vekk sin oppasser på venstresiden, fikk med seg ballen inn i boksen og satte den deretter i mål fra nærmest død vinkel. Talavera-keeperen burde trolig ha reddet forsøket, uten at målscoreren brydde seg om akkurat det.

Noen få minutter tidligere hadde Ødegaard spilt Mariano flott fri alene med keeper, men sistnevnte ble vinket av for offside.

Ødegaard hadde også et flott frispark etter 18 minutters spill, men ballen gikk like utenfor.

Like etter pause utlignet hjemmelaget ved Christian Perales, men Castilla slo tilbake med to scoringer. Først curlet Llorente inn 2-1 fra distanse, før Javi Munoz trikset seg fri i boksen og satte ballen sikkert i nettet.

Seieren så trygg ut, men hjemmelaget ga ikke opp og utlignet like godt ved å score to ganger. David Agudo og nevnte Perales var målscorere. Castilla ropte på keeperangrep på Perales' 3-3-mål etter dødball, men uten å få gehør.

Gjestene fra Madrid ga likevel ikke opp håpet om tre poeng. På overtid headet Cristian Cedres inn 4-3, som også ble sluttresultatet, til stor jubel for gjestene.

Med én serierunde igjen har Castilla, som ligger på andreplass i Seguna B avdeling 2, to poeng opp til serieleder Barakaldo. Førsteplassen gir opprykksplayoff, mens andre- til fjerdeplass gir innpass i et playoffsluttspill.

Les alt om premissene for opprykk her! (©NTB)