83 MILLIONER GRUNNER TIL Å SMILE?: Conor McGregor blir bare smågutten i sin neste kamp, skal man tro The Sun. I motsatt hjørne står trolig Floyd Mayweather. Men rikere, det blir han - om det stemmer. FOTO: (Steve Marcus/Las Vegas.
83 MILLIONER GRUNNER TIL Å SMILE?: Conor McGregor blir bare smågutten i sin neste kamp, skal man tro The Sun. I motsatt hjørne står trolig Floyd Mayweather. Men rikere, det blir han - om det stemmer. FOTO: (Steve Marcus/Las Vegas. Foto: Steve Marcus

Hevder McGregor og Mayweather er i ferd med å annonsere «tidenes største boksekamp»

Britisk tabloid hevder Conor McGregor skal opp mot selveste Floyd Mayweather (!) i Las Vegas.

I en «world exclusive» hevder den britiske avisen å ha sikre kilder på at de to kamphanene og fiendene er i ferd med å inngå det som må omtales som en av tidenes største boksekamper.

Skulle nyheten stemme, skal UFC-ikonet Conor McGregor (28) i bokseringen mot selveste Floyd Mayweather (39) – en av tidenes største boksere – allerede i sommer. Kampen skal ifølge avisen holdes i MGM Grand-arenaen i den amerikanske gamblinghovedstaden.

Kampen, som vil følge boksereglene, ikke MMA-reglementet, blir ifølge avisen den kampen som involverer mest penger noensinne.

Her strør Mayweather penger over strippere på sin egen fest

Ubeseirede Mayweather, som egentlig har lagt opp med 49 seire av 49 mulige, skal ifølge rapportene tjene hundre millioner pund - godt over 1,1 milliarder kroner - på kampen.

McGregor skal på sin side «kun» tjene opp mot sju millioner pund - opp mot 83 millioner kroner.

Ifølge The Sun gjenstår kun papirarbeid før kampen offisielt annonsertes i løpet av de neste ukene. Partene skal ha blitt enige om prinsippene 2. mai. Først i går skal superstjernen Mayweather ha fortalt venner at det er det irske ikonet han skal opp mot i returen til boksesirkuset.

– Floyd ble gal etter at Conor sa at han skulle knuse ham på 30 sekunder. Han er besatt av å la Conor spise de ordene, sier en kilde til avisen.

Den dramatiske UFC-avgjørelsen: – Det er ikke til å tro!

Boksekampen skal kreve at McGregor tar av vekt og legger fra seg MMA-triksene.

En offisiell uttalelse fra noen av partene gjenstår. McGregor har ikke vært i aksjon siden han tapte overraskende tapte for Nate Diaz. De to skulle opprinnelig gå en ny runde i UFC200 i juli, men iren trakk seg fra kampen fordi han nektet å delta i promo-arbeidet i forkant.

Han flørtet også med å legge opp, men har senere avkreftet ryktene. Mayweather la på sin side hanskene på hyllen etter seieren mot Andre Berto i september.

Nå kan ting tyde på at den 50. kampen blir mot ingen andre enn selveste Conor McGregor.

MEGASTJERNE: Floyd Mayweather. AFP / JIM WATSON
MEGASTJERNE: Floyd Mayweather. AFP / JIM WATSON Foto: Jim Watson