Dansk stjerne med skrekkskade i Europaliga-semifinale

Michael Krohn-Dehli ut med grusom kneskade.

Se dramaet over (video med tillatelse fra Eurosport)

Det endte 2-2 da Sjakhtar Donetsk og Sevilla barket sammen til Europaliga-semifinale torsdag, men det mest dramatiske skjedde ikke foran målene.

Skrekkskade
Knappe 70 minutter var spilt da den danske Sevilla-stjernen Michael Krohn-Dehli (32) gikk i bakken med store smerter. Sjakhtar-spilleren som sto nærmest tok seg til hodet, tydelig oppskjørtet, så det var lett å skjønne at det var alvorlig.

Danske hadde fryktelige smerter etter duellen med Facundo Ferreyra, og tv-bildene viste i all sin tydelighet at han hadde pådratt seg en alvorlig kneskade.

32-åringen hadde blitt byttet inn ti minutter tidligere.

– Jeg så kneskålen hans poppe rett ut av kneet, sier Sevillas Vitolo ifølge AS.

Sikret godt resultat
Sevilla, som har vunndet turneringen to år på rad, får med seg to bortemål hjem til Andalucía og har alle kort på hånden før returkampen neste uke.

Vitolo sendte gjestene i ledelsen etter seks minutter, men Marlos og Taras Stepanenko sørget for å snu det hele til pause.

Etter at Krohn-Dehlis skrekkskade dominerte Sevilla og skapte sjanse på sjanse.

Det var dermed fullt fortjent da Kévin Gameiro i det 82. minutt utlignet på straffespark. I minuttene før det hadde belgieren misbrukt flere kjempesjanser.

Etter utligningen presset Sjakhtar igjen, men uten å få inn et vinnermål. Laget står overfor en svært vanskelig oppgave neste uke.

(©NTB/TV 2 Sporten)