Tyson Fury i strupen på Klitsjko: – Skam deg, du lot en feit mann slå deg

Det haglet med verbale sleivspark på pressekonferasen til Tyson Fury og Vladimir Klitsjko.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

9. juli er det klart for omkamp mellom omstridte Tyson Fury (27) og Vladimir Klitsjko (40), etter at førstnevnte slo ukraineren i november.

Onsdag var det duket for pressekonferanse med de to kamphanene, og Fury benyttet muligheten til å håne sin kommende motstander.

– Skam deg, du lot en feit mann slå deg, sa Fury, før han dro av seg t-skjorten og viste fra en mage som ikke så ut til å tilhøre en toppidrettsutøver.

Se den bisarre pressekonferanse over!

MAGE: Tyson Fury viser hva han har å by på. Reuters / Jason Cairnduff
MAGE: Tyson Fury viser hva han har å by på. Reuters / Jason Cairnduff Foto: Jason Cairnduff

– Jeg lever ikke engang en atlets livsstil. Det er en skam å kalle meg en atlet, sier Fury.

– Hater boksing
På det som ble en ellevill pressekonferanse hevdet Fury også at han hatet boksing.

– Vladimir sier han er oppspilt og motivert. Det er ikke jeg. Jeg hater det hvert eneste sekund av det. Jeg skulle ønske jeg ikke var en bokser, men nå er jeg her og skal gjøre det. Men jeg hater hvert eneste sekund av treningen, jeg hater boksingen og jeg hater å snakke med alle dere idioter. Jeg hater alt. Jeg har ikke lyst til å være her, sier han.

– Jeg vil heller være hjemme med barna og se på tv. Jeg vil heller være hjemme og spise sjokolade og spise snop enn å være her og snakke om boksing. Jeg hater boksing. Men jeg er for god til det til å slutte, og jeg tjener for mye penger. Hvordan kan jeg gi meg nå, det er lettjente penger, fortsetter 27-åringen.

– F*uck off
Klitsjko hadde ikke tapt på 11 år da han ble slått av Fury, og også ukraineren kom med et verbalt angrep på sin motstander.

Mange misliker Fury på grunn av hans omstridte meninger.

– Han har kommet med mange respektløse uttalelser. Han har sagt at alle homofile og pedofile hører til på samme sted: I fengsel. At alle kvinner hører til på kjøkkene og på ryggen. Slik ser han Elton John og dronningen. Til folk som sier og tenker det samme, og til deg Fury, vil jeg si «f*ck off», sier Klitsjko.