PÅ FLYTTEFOT?: Neymar kommer ikke til enighet om en ny kontrakt i Barcelona og kan finne seg ny klubb i sommer. FOTO: Scanpix.
PÅ FLYTTEFOT?: Neymar kommer ikke til enighet om en ny kontrakt i Barcelona og kan finne seg ny klubb i sommer. FOTO: Scanpix. Foto: Manu Fernandez

Fotballryktene: – United betaler 1,7 milliarder for Neymar

For José Mourinho skal nemlig få rikelig med kronasjer å handle for som United-manager i sommer. Få med deg dagens fotballrykter her!

Få runder gjenstår i de internasjonale ligaene, og i mange klubber har overgangsaktivitetene allerede holdt på i kulissene en stund. Om ikke lenge åpner sommervinduet, og da kommer det garantert til å koke. Her får du dagens rykende ferske fotballrykter!

Vi åpner med Sunday Mirrors nyhet om at Tottenham er i ferd med å sikre seg en ny superspiss. Sammen med Harry Kane har klubben sett for seg at franske Alexandre Lacazette kan danne en slagkraftig duo på topp de kommende sesongene. Spurs skal se seg villig til å bla opp de 23,5 millioner pundene som Lyon krever for 24-åringen, og danker blant annet ut Manchester United og Liverpool i jakten på landslagsspilleren.

Han er ikke den eneste spilleren i det franske markedet som Mauricio Pochettino har i kikkerten. Den 22 år gamle Lille-vingen Sofiane Boufal skal nemlig også stå på ønskelisten. Londonerne må skille lag med 16 millioner pund for å kapre den driblesterke marokkaneren, mener franske Foot Mercato.

Samtidig skriver Daily Star at Tottenham fremdeles ikke har gitt opp håper om å lokke Saido Berahino til klubben. I fjor fikk de fire bud avvist på spilleren, men Spurs har tro på at alle gode ting er fem og vil derfor prøve seg på nytt i sommer.

Neymar ønsker en kraftig lønnsøkning for å skrive ny kontrakt med Barcelona, men partene skal foreløpig være et stykke unna enighet. I den røde delen av Manchester følges situasjonen tett, og United står klare til å tilby drøyt tre millioner kroner i ukelønn til magikeren. 24-åringen har en utjøpsklausul pålydende 144 millioner pund (ca. 1,7 millioner kroner), som de røde djevlene gladelig betaler dersom muligheten byr seg, skriver The Sun. Avisen mener det hele står og faller på om United karer seg til en Champions League-plass neste sesong eller ei.

Sunday Express melder at José Mourinho allerede har skrevet under på en avtale som binder han til Manchester United, noe som stemmer over ens med rapporter i portugisiske medier fra forrige uke.

Og penger kommer ikke til å være noe problem for de røde i sommer, skal vi tro Daily Star. Mourinho skal nemlig ha fått hele 300 millioner pund til rådighet til å forsterke laget når han blir manager for Manchester United.

Men for Memphis Depay kan United-oppholdet bli en kortvarig affære. Nederlenderen har slitt med å slå igjennom denne sesongen, og Manchester-klubben skal allerede ha gitt opp unggutten. Klubber står allerede i kø for å sikre seg talentet på billigsalg, og i følge Daily Star er erkerival Liverpool en av dem.

Ikke uventet har Arsene Wenger kikket i det franske markedet. Raphael Guerreiro skal være ønsket av både Arsenal og Liverpool, men førstnevnte skal ha et forsprang i jakten på den unge forsvarsspilleren mener TMW.

Alex Oxlade-Chamberlain sin fremtid i London-klubben skal være høyst tvilsom. 22-åringen har slitt med lite spilletid denne sesongen og er på vei vekk fra klubben, mener Daily Mirror. Spilleren skal blant annet ha blitt tilbudt til West Ham.

Og mens vi er inne på «The Hammers» kan vi nevne at de er i ferd med å sikre seg spanske Nolito. Den tidligere Barcelona-spilleren har scoret elleve mål på 25 seriekamper for Celta Vigo denne sesongen og skal ha vekket interesse hos blant annet Liverpool og Arsenal, men de skal ikke ha nådd opp i drakampen, skriver Sunday People.

Leicesters bunnsolide sisteskanse Kasper Smeichel skal være på ønskelisten til selveste Barcelona. Klubbens andrekeeper Marc-André ter Stegen er på veg bort og gigantklubben skal ønske dansken som sitt nye andrevalg, skriver The Sun.

AC Milan ønsker å sikre seg en permanent avtale med Mario Balotelli. Foreløpig er italieneren på låneopphold fra Liverpool, men dersom Milano-klubben får det som de vil, kommer 25-åringen til å være deres eiendom også i kommende sesonger, mener Gazzetta dello Sport.

Roberto Martinez' Everton-fremtid skal henge i en syltynn tråd. Nå ramses Manuel Pellegrini, Ronald de Boer og Ronald Koeman opp som de heteste kandidatene til å ta over «The Toffees», mener Daily Star.