Komisk selvmål da Mjøndalen ble ydmyket av Sandnes Ulf

Marerittkvelden ble komplett for Mjøndalen på overtid i Sandnes.

Sandnes Ulf-Mjøndalen 5-0

Mjøndalen-spillerne trodde nok ikke ting kunne bli verre da kampen mot Sandnes Ulf gikk inn i overtidsminuttene og bruntrøyene lå under 0-4.

Det var før stopper-paret klønet det til.

Halvannet minutt på overtid skulle nemlig Ulrik Arneberg klarere ballen fra egen dødlinje, et forsøk han mislyktes totalt med. På komisk vis sendte han ballen i lagkamerat Morten Sundli og inn i Mjøndalen-målet.

– Det ble pinlig etter hvert. De to siste kunne vi gjerne vært foruten. Det ble litt pinlig med selvmålet der. Hva skal jeg si… Jeg tror vi skal prøve å lære av det, men vi skal også se fremover. Dette var selvfølgelig for dårlig. Men vi var gode for en uke siden. Vi vet vi kan mye bedre. Vi har tre poeng, de har fire. Det er lenge igjen. Vi får ha den vinklingen, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til TV 2.

Se det klønete selvmålet i videovinduet øverst på siden!

Marerittet startet bare ett minutt og 46 sekunder ut i kampen for Mjøndalens del. Kent Håvard Eriksen sendte ballen i mål via foten til en uheldig Arneberg.

Sandnes Ulf scoret ytterligere to mål i den første omgangen, begge signert spiss Pontus Engblom. Eriksen var ikke noe dårligere da han satte inn sitt andre til 4-0 like før full tid, før Sundlis selvmål sørget for at kampen endte 5-0 til de lyseblå vertene.

– Det er sterkt å vinne 5-0 uansett hvem du spiller mot. Det er fantastisk at vi klarer det i dag. Jeg synes ikke det forteller hele kampbildet, men vi var effektive og har flyt. Det var gøy for guttene. Det er mye å bygge videre på, sier Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes.

Mjøndalen står med tre poeng etter to serierunder, mens Sandnes Ulf har fire.