FORSVARER WILSHERE: Arsene Wenger sier at den skadde midtbanespilleren Jack Wilshere har rett til å komme seg ut på byen. FOTO: Scanpix
FORSVARER WILSHERE: Arsene Wenger sier at den skadde midtbanespilleren Jack Wilshere har rett til å komme seg ut på byen. FOTO: Scanpix Foto: Ben Stansall

Wenger forsvarer Wilshere: – Han har rett til å komme seg ut

Arsene Wenger bekrefter at han har snakket med Jack Wilshere etter at Arsenal-stjernen i helgen ble filmet ute på byen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenals midtbanestjerne Jack Wilshere har nok en gang kapret overskriftene etter en tur på byen.

Wilshere ble i helgen filmet av flere vitner da han snakket med politiet utenfor en nattklubb tidlig søndag morgen.

– Kastet ut av nattklubb
Ifølge The Daily Mirror skal Arsenal-stjernen ha blitt kastet ut av e nattklubb i London, og i etterkant ha kontaktet politiet.

24-åringen brakk ankelen i sesongoppkjøringen, og serieavslutningen i mai i fjor er foreløpig siste gang midtbanestjernen spilte for Arsenal.

Manager Arsene Wenger understreker overfor The Daily Mirror at han har snakket med den skadde midtbanespilleren om helgens episode ute på byen.

– Media har blåst dette ut av alle proporsjoner
– Jeg har snakket med ham. Det ser ut som om media har blåst dette ut av alle proporsjoner. Dette er episoder som vi ønsker å håndtere internt, sier Wenger til avisen, før han fortsetter:

– Wilshere skulle ikke på trening dagen etter, fordi han hadde en fridag. Av og til må vi bare akseptere at noen av spillerne går på byen når det er fridag og helg. For meg er dette en helt privat sak. Selv om du er en kjent person, så har du rett til å gå på byen, slår Wenger fast.

Wilshere har hatt flere ankel- og kneskader, og de siste fem sesongene har han maks spilt 24 seriekamper for London-klubben.

– Jobber veldig hardt
Men nå er 24-åringen på vei tilbake fra skade. Wenger bekrefter at engelskmannen skal spille for Arsenals U21-lag mot Newcastle torsdag kveld.

– Det som er positivt er at han har jobbet veldig, veldig hardt med å komme tilbake. Men når han er tilbake på A-laget må vi bare vente å se, mener Arsenal-sjefen.

– Nærmer meg sakte, men sikkert
Midtbanestjernen røpet tidligere denne måneden at det er vanskelig å være positiv med tanke på alle skadene som har ødelagt så mye av karrieren så langt.

– Jeg står på og nærmer meg sakte, men sikkert. Noen ganger har det vært vanskelig å holde seg positiv, spesielt etter de type skadene jeg har hatt. Det har vært frustrerende, sa han til Arsenals egen hjemmeside.