En Real smell for Ronaldo og co i Mesterligaen

Real Madrid fikk det ikke til mot Wolfsburg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wolfsburg - Real Madrid 2-0:

Det var nok forventet på forhånd at Real Madrid og Cristiano Ronaldo skulle sikre seg overkommelig utgangspunkt for returoppgjøret da de gjestet tyske Wolfsburg i kvartfinalen i Mesterligaen.

På eget gress yppet vertene med den spanske giganten. Selv om Real Madrid var best i begynnelsen, var dette Wolfsburgs kamp.

Hjemmelaget vant 2-0 etter en straffescoring av Ricardo Rodriguez og en scoring av Maximilian Arnold. Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater kom til flere sjanser uten å ta vare på de. Førstnevnte så tydelig frustrert ut ute på banen utover i kampen.

– Jeg er ikke fornøyd, og særlig ikke med første omgang. Slik kan det gå når man ikke har nok intensitet fra start, sa Real-trener Zinedine Zidane.

– Nå må vi hvile godt og tenke på returkampen, for vi kan fortsatt vende dette.

Se høydepunktene fra kveldens kamper i Sportsnyhetene øverst i saken!

Resultatet betyr at Real Madrid må minst score tre mål på hjemmebane for å gå videre i returoppgjøret. Den kampen spilles neste tirsdag.

Der har Gareth Bale troen på at spanjolene vil vinne.

– Ikke det resultatet vi ønsket, men vi vil komme sterkere tilbake på Bernabeu, skriver stjernespilleren på Twitter.

Tok ledelsen på straffespark

Real Madrid kunne fått en fantastisk start på kampen. Allerede i kampens andre minutt ble Ronaldo spilt gjennom av Karim Benzema. På åpent mål satte stjernespilleren ballen i mål, men ble annullert for en hårfin offside.

Etter et kvarters spill kom Benzema til en stor sjanse, men spissen maktet ikke å utnytte muligheten.

Like etterpå tok vertene ledelsen. Andre Shürrle ble lagt i bakken innenfor sekstenmeterne. Fra straffemerke var Ricardo Rodriguez iskald og sendte Keylor Navas feil vei.

Åtte minutter etter sjokkledelsen var det klart for et nytt sjokk. Bruno Henriques innlegg fra høyre ble bredsidet i mål av Maximilian Arnold. En nydelig scoring og et fint angrep.

Frustrert Ronaldo

Til pause ledet hjemmelaget 2-0 noe som betyr at Real Madrid er i trøbbel.

Real Madrid gikk hardt til verks etter pause, men maktet ikke å skape de største sjansene i innledningen av kampen. I det 61. minutt fikk Wolfsburgs keeper gult kort for uthaling av tid.

Like etterpå fikk Real Madrid et billig frispark i god posisjon, men Ronaldo traff kun en mann i muren. Portugiseren var tydelig frustrert og oppgitt ute på banen.

I det 69. minutt kunne det blitt enda mer for hjemmelaget. Andre Shürrle ble spilt alene gjennom med keeper. Litt spiss vinkel var det for angriperen, men ballen blåste han over mål. En stor sjanse misbrukt.

Real Madrid prøvde å skape noe mot slutten, men maktet ikke å score på hjemmelaget. Det betyr at tyskerne har skaffet seg et flott utgangspunkt foran returoppgjøret.