Villa-spiss utestengt etter «fylletur til Dubai»

Nedturen fortsetter for Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villas sesong har vært alt annet enn en solskinnshistorie.

Syv runder før slutt ligger Birmingham-klubben akterutseilt på bunn av Premier League-tabellen, med svært vanskelige forutsetninger for å berge plassen.

Tidligere i uken sparket klubben sin andre manager for sesongen, og nå skaper «The Villains» nok en ugunstige overskrifter.

Ledelsen i Aston Villa har sett seg nødt til å suspendere en av klubbens største stjerner Gabriel Agbonlahor etter at det dukket opp bilder av spissen på fest i Dubai.

Agbonlahor har tilbragt ferien i ørkenlandet mens Premier League har holdt pause for landskampavvikling.

«Fyllefest i Dubai»

Der har 29-åringen blitt avbildet på det britisk presse omtaler som en fyllefest, sammen med blant andre lagkamerat Micah Richards og Crystal Palace-spillerne Dwight Gayle og Frazier Campbell.

Problemet til Agbonlahor er at han har blitt avbildet mens han røyker vannpipe, noe ledelsen i Villa ser grunn til å etterforske nærmere.

– Vi ønsket ikke at kampen mot Chelsea i helgen skulle dreie seg om «Gabby», så vi har trukket ham fra kamptroppen, forteller midlertidig manager Eric Black til The Mirror.

Agbonlahor har ikke hatt sin beste sesong for klubben, og står bare med ett mål på 18 kamper.

Men med 12 poeng opp til trygg plass er det ikke gunstig for Villa å miste Agbonlahor som er en av bare tre spisser som kan vise til tosifret antall scoringer for klubben siden John Carew ble toppscorer i 2008.

Aston Villa - Chelsea ser du på TV 2 Sport Premium lørdag fra kl. 13.00