SERIEMESTRE IGJEN: Nora Mørk var toneangivende og scoret elleve mål. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SERIEMESTRE IGJEN: Nora Mørk var toneangivende og scoret elleve mål. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Nesvold, Jon Olav

Larvik seriemester to runder før slutt

Larvik tok hjem seriemesterskapet i håndball for 12. år på rad med 27-18-seier over Glassverket. Det gjenstår to runder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er Larviks 18. seriemesterskap totalt. Kampen i Drammenshallen ble aldri spennende. Før det var gått 17 minutter ledet Larvik med sju mål, så det var egentlig aldri noen tvil hvor seieren ville gå. Ved halvtid sto det 15-8 til gjestene fra Larvik.

Glassverket måtte ta poeng for at gullspenningen skulle leve en uke til, men var ikke i nærheten av å greie det.

Byåsen slo Molde 34-23 onsdag og er nå to poeng foran Glassverket i kampen om sølvplassen. Trondheimsklubben er fire poeng bak Larvik, som vil gå foran på innbyrdes oppgjør om lagene skulle ende på samme poengsum.

Larviks angrepsspillet fungerte bra innledningsvis. Mot slutten av kampen kladdet det litt, men ikke verre enn at Glassverket var uten sjanse til å ta seg inn i kampen igjen.

Nora Mørk var som vanlig en nyttig spiller for Larvik og stoppet på elleve scoringer. For hjemmelaget var det Hege Bakken Wahlquist som var mest effektiv med fem mål. (©NTB)