Zlatan får skylden: –  Jeg fikk landslagskarrieren ødelagt av én mann

Ryan Shawcross' landslagskarriere ble ødelagt av Zlatan Ibrahimovic men han selv.

London (NTB): Engelske Ryan Shawcross mener én mann er ansvarlig for at det ikke har blitt mer landslagsfotball: Zlatan Ibrahimovic.

Stoke-stopperen fikk unngjelde i november 2012 da England besøkte Sverige på nye Friends Arena. Med 16 minutter igjen av kampen ble Shawcross byttet inn da England ledet 2-1. Så startet Zlatan-showet.

Den svenske superspissen scoret tre mål på et kvarter og sørget for 4-2-seier. Blant målene var hans utrolige brassespark fra rundt 30 meter.

Se scoringen øverst i saken!

For Shawcross ble scoringene hans bane på landslaget. Han blir ofte minnet på det som skjedde av familie og nære venner. Hos landslagstrener Roy Hodgson virker det å ha satt dypere spor, for Shawcross har ikke vært en del av det engelske landslaget siden.

– Bare på grunn av de ti minuttene er jeg vitsen i familien. Jeg fikk min landslagskarriere ødelagt av én mann, sier en lattermild Shawcross i et intervju med The Telegraph.

– Jeg fikk én sjanse, og jeg tror ikke mange forsvarsspillere kunne stoppet ham, fortsetter han. (©NTB)