Rangers seiret etter spektakulær Zuccarello-scoring

Mats Zuccarello bidro med en spektakulær scoring da New York Rangers slo Florida Panthers 4-2 på hjemmebane mandag.

SCORET: Mats Zuccarello scoret i New York Rangers-seier. Foto: Brad Penner-USA TODAY Sports Foto: Brad Penner

Vertene fra New York tok ledelsen allerede i første periode etter scoring av Viktor Stalberg.

Tre minutter ut i andre periode fikk Zuccarello pucken servert i god avstand fra mål. Han sto da vendt mot siden, men snudde seg rundt og satte pucken i rett i mål via tverrliggeren.

Se scoringen i Sportsnyhetene til venstre i saken!

Rangers holdt 2-0 ledelsen ut andre periode, men møtte mer motstand i sisteperioden.

Vincent Trocheck og Jiri Hudler satte hvert sitt mål for bortelaget, mens Rick Nash og Tanner Glass scoret for Rangers og sørget for at laget gikk seirende i garderoben.

Zuccarello fikk 20 minutter og 55 sekunders spilletid i kampen. Rangers ligger nå på andre plass i sin divisjon. (©NTB)