– Jeg lurer på hvorfor dommerne har disse jævla hodesettene

Kjell Jonevret var oppgitt etter han følte seg snytt for straffe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slik får du tilgang til Tippeligaen.

Viking klarte ikke å bygge på den glimrende sesongstarten da Sarpsborg klarte 0-0 i en nitrist kamp i Stavanger. Viking var opprørte etter å ha blitt snytt for straffe på overtid.

Sarpsborg er nok mest fornøyd med ett poeng i søndagens kamp, et oppgjør nærmest blottet for finspill og store sjanser.

Den største kom på overtid, da Mathias Bringaker traff tverrliggeren, og like etter blokkerte en Sarpsborg-forsvarer et skudd med armen. At dommer Ola Hobber Nilsen unnlot å blåse straffe, er en gåte.

– Jeg lurer på hvorfor dommerne har disse jævla hodesettene. Det er ufattelig. Jeg kan forstå at han kan ha en dårlig vinkel, men hvorfor kan ikke de andre hjelpe ham da? Det er derfor man har skaffet seg disse headsettene.

– Vi gjør ingen bra fotballkamp. Vi løfter oss i andre omgang, og det er små marginer som kunne vippet kampen. Det er klart vi skulle hatt straffe på slutten og kanskje til og med et rødt kort i første omgang.

Og dommerne gir Viking-treneren rett.

– Vi (hoveddommer og assistenter) har tatt en diskusjon og har sett situasjonen om igjen. Det skulle vært straffe til Viking. Det er bare å beklage, sier Hobber Nilsen til Aftenbladet.

– Vi gjorde en feil da Heieren Hansen fikk gult kort etter en takling på Abdullahi. Det burde vært rødt kort, sier Hobber Nilsen. Den situasjonen har ikke hoveddommeren eller hans assistenter sett om igjen.

Bortelaget gikk friskest til verks i søndagens kamp i Stavanger, men uten å skape det helt store.

Utover omgang kom Viking mer med, og trykket Sarpsborg tilbake på banen. I andre omgang ver det hjemmelaget som styrte kampen.

– Vi går tomme for krefter. Viking er gode da, og vi er litt heldig, det må vi innrømme. (©NTB/TV 2 Sporten)