Fotballryktene: – Mourinho har signert og vil ha Diego Costa med seg til United

Mens Guardiola vil hente Robert Lewandowski til Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Påskehøytid til tross, fotballryktene tar aldri fri. Her er palmesøndagens ferskeste rykter.

Vi starter i Manchester. For det er ingen tvil om at søndagens byderby betyr mye for begge lag. For United-manager Louis van Gaal betyr tap trolig at han kan skyte en hvit pil etter en topp fire-plassering denne sesongen. I tillegg lever den nederlandske manageren farlig og trolig blir han erstattet etter sesongen.

Ifølge den spanske avisen El Pais har Manchester United og José Mourinho nå signert en pre-kontrakt. Kontrakten er ikke en endelig avtale mellom de to partene, men den innebærer at Manchester United har sikret seg portugiseren dersom de velger å benytte seg av opsjonen.

Ifølge den spanske avisen har Mourinho krav på 5 millioner pund dersom klubben ikke har tilbudt ham en endelig kontrakt innen 1. mai, og hele 10 millioner pund dersom kontrakten ikke er på bordet innen 1. juni. Med andre ord er det mye som tilsier at Mourinho og Manchester United forenes til sommeren.

Med Mourinho til Manchester United ligger det i kortene at flere store overganger kan bli gjennomført etter sesongen. The Independent mener at Harry Kane er Mourinhos førstevalg på spissplass, mens spanske Fichajes hevder at Manchester United nå vil gi Atlético Madrid konkurranse om Diego Costa. Én ting synes uansett å være sikkert: Mourinho vil ha en bedre spiss!

Arsenal har blitt linket til Zlatan Ibrahimovic den siste tiden, og et salg av Olivier Giroud ville i så måte vært logisk. Italienske Tuttosport skriver at Juventus' førstevalg er Edinson Cavani, men Olivier Giroud er andrevalget dersom de ikke lykkes. The Sun mener imidlertid at Christian Benteke er mannen Juventus vil ha.

Hva så med Pep Guardiola og Manchester City? Ifølge Sunday Express vil også han gjøre store forsterkninger til angrepet inn mot neste sesong. Mannen han vil ha er selveste Robert Lewandowski! Manchester City skal være villige til å betale 60 millioner pund for superspissen, og dermed kvitte seg med konkurransen fra Liverpool og Manchester United.