Tekniske finesser og dribleraid: Ødegaard i storform for Castilla

Supertalentet ble sint på seg selv da ballen aldri ville i mål.

Martin Ødegaard spilte en meget god kamp da Real Madrid Castilla vant 2-1 over Getafe B.

Landslagsspilleren kom virkelig til sin rett mot Getafe. 17-åringen hadde mange flott pasninger, gode dribleraid og kom til flere muligheter.

Nordmannen klarte likevel ikke å score eller tegne seg for målgivende pasning, men viser god form foran Norges landskamper mot Estland og Finland. Det vanket mye ros på sosiale medier for innsatsen lørdag.

Det var Getafe som begynte best i den spanske hovedstaden. Juan Arcas ga gjestene ledelsen 1-0 etter 37 minutter.

I annen omgang utlignet Fran Rodriquez etter 56 minutter. 20 minutter før slutt ble Getafes Miguel Munoz utvist, og i det 84. minutt avgjorde Mariano kampen da han laget 2-1. (©NTB)