Fotballryktene: – Guardiola vil erstatte Kompany med denne mannen

Og Zlatan jaktes av ny Engelsk toppklubb.

Se Martin Samuelsen leke seg med Liverpools forsvarsspillere i videovinduet øverst.

Det er fredag. Man er sliten etter en lang arbeidsuke og helgen er rett rundt hjørnet. Da er litt deilig overgangsnytt en herlig måte å pangstarte noen kjærkomne fridager på.

Så da er det bare å feste sikkerhetsbeltet, puste ut, og unngå å få kaffen i vrangstrupen.

Her er dagens fotballrykter.

Ryktene rundt Zlatan Ibrahimovic' neste stoppested ser ut til å aldri stoppe. Hans konktrakt med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, og en overgang til engelsk fotball har vært svært aktuelt for svensken. Nå har også Arsenal kastet seg inn i kampen for superspissens underskrift, skriver Daily Mirror. Det vil i så fall få Arsene Wenger til å bryte med sin vanlige filosofi, da Zlatan skal kreve opp i mot 250 000 pund i uken. PSG-spissen fikk for øvrig muligheten til å prøvespille for Wenger og Arsenal som purung Malmö-spiller, men takket nei. Da endte han opp i Ajax.

Antonio Contes forventede ankomst, og John Terrys mulige avskjed i Chelsea, har fått italieneren til å se etter nye midtstoppere til klubben, skal vi tro The Telegraph. Og midtstopperen Conte har sett seg ut, er Juventus' Leonardo Bonucci. 28-åringen skrev nylig under en ny femårskontrakt med Torino-laget, så en overgang til Chelsea skal bli vanskelig å gjennomføre. Fordelen for Conte er at han kjenner spilleren godt etter å ha trent ham både som Juventus- og Italia-trener.

En annen midtstopper Chelsea har fått øynene opp for er Romas Kostas Manolas, skriver The Sun. Roma har allerede avslått et bud på 26 millioner pund på grekeren, og skal forvente minst 35 millioner for ham. 24-åringen har spilt på seg interesse fra flere andre klubber som Juventus, Arsenal og Manchester United de siste årene.

Vi gir oss ikke med Chelsea-ryktene helt ennå. London-klubben skal også være interessert i å signere Leicesters N'Golo Kanté til sommeren, ifølge Daily Mirror. Franskmannen har hatt en fantastisk sesong for revene, og har tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange av de største klubbene i Europa. Spilleren er blitt sammenlignet med tidligere Chelsea-gutt og landsmann, Claude Makélélé, og er tiltenkt en hovedrolle på Stamford Bridge i årene som kommer.

Pep Guardiola vil selge Vincent Kompany når han ankommer Manchester City i sommer, melder The Sun. Belgieren har slitt med skader de siste sesongene, og Pep vil heller gå for en mer spillende midtstopper. I går meldte vi at Aymeric Laporte kunne bli en av spanjolens første signeringer til klubben, og Athletic Bilbao-spilleren passer godt inn i den nye managerens fotball-tanker.

Manchester United har planer om å hente brasilianeren, Thiago Maia, fra Santos til sommeren, skriver The Express. 18-åringen har vært fast for det brasilianske toppserielaget denne sesongen og interessen fra europeiske lag har økt. Atletico Madrid, Fiorentina og Bayer Leverkusen er noen av lagene som har meldt sin interesse for unggutten som skal spille OL-fotball for Brasil på hjemmebane i august.

Arsenal skal på sommershopping etter en verdensklasse-spiss, ifølge Football Insider. Gonzalo Higuain var sterkt ønsket av Nord London-laget i 2013, men tapte kampen om angriperen med Napoli. Nå skal Gunners på nytt prøve å hente argentineren når vinduet åpner. Arsenal er desperate etter å styrke stallen, da det ser ut til at en ny sesong går i vasken. En spiss med kvaliteter til å score 30 mål i sesongen skal være det Wenger er ute etter.