Rasende Skrtel utvist etter å ha blitt lurt av Martin Samuelsen: – Han klaget hele kampen

Martin Samuelsen hisset på seg Martin Skrtel da West Ham tok seg til finale i U21-cupen.

Martin Samuelsen (18) spilte 120 minutter for West Hams U21-lag som vant 3-2 hjemme etter ekstraomganger mot Liverpool onsdag.

Samuelsen gjorde seg bemerket med flere fine tekniske detaljer og hadde blant annet en stor målsjanse etter 82 minutter.

– Mente at jeg filmet

Martin Skrtel var en av flere førstelagsspillere som spilte for Liverpool. Slovaken stoppet Samuelsen i det 107 minuttet, som var på vei full fart mot Liverpools mål, ved å slenge ut en fot.

Nordmannen falt i bakken og en rasende Skrtel dultet deretter borti han med hodet. Det førte til at den erfarne midtstopperen fikk sitt andre gule for dagen og måtte forlate banen.

Se hendelsen i videovinduet øverst i saken!

– Han var litt frustrert. Sikkert fordi han spilte med U21-laget. Jeg gikk forbi ham et par ganger og han hadde gult kort fra før av. Da jeg var rett ved 16-meteren latet jeg som jeg skulle skyte for å gå forbi ham. Da kuttet han meg rett ned og fikk rødt kort, forklarer nordmannen til TV 2.

– Han var oppe i ansiktet ditt etterpå. Hva sa han?

– Jeg husker ikke. Det gikk inn det ene øret og ut det andre, forteller Samuelsen.

Skrtel mente at 18-åringen gikk for lett i bakken.

– Han mente at jeg filmet. Men det gjorde jeg ikke. Han klaget hele kampen, sier stortalentet.

– Jeg gjorde en del bra
Doneil Henry, Marcus Browne og Stephen Hendrie scoret for West Ham. Pedro Chirivella og Sheyi Ojo scoret Liverpools mål. Det stod 1-1 etter 90 minutter og lagene måtte dermed ut i ekstraomganger.

Foruten Skrtel, Jon Flanagan og Adam Bogdan hadde flere av spillerne på Liverpools U21-lag onsdag erfaring fra førstelaget.

West Ham har lov til å bruke Samuelsen på U21-laget sitt som en del av låneavtalen med Peterborough. De møter Hull i cupfinalen, en kamp det kan være at nordmannen får spille. Etter å ha vært ute med en leggskade var nordmannen glad for å endelig være tilbake på banen mot Liverpool.

– Nå har jeg vært ute av kamp en god stund på grunn av en leggskade. Det var gøy å være tilbake i kamp. Jeg gjorde en del bra, men også noen slurvefeil. Jeg var litt rusten og hadde noen feiltouch. Men det ble glemt når jeg gjorde det andre, forklarer 18-åringen

– Det var gøy å være tilbake. Jeg har vært lenge vekke fra West Ham, så det var bra å kunne vise seg frem foran trenerne til West Ham, fortsetter stortalentet til TV 2.

Martin Samuelsen ble tirsdag tatt i U21-troppen som møter Spania og Nederland på La Manga i påsken. Det er første gang haugesunderen blir tatt ut på U21-landslaget. Han har tidligere kun spilt på G18.

– Det blir veldig gøy. Jeg gleder meg masse til å møte de nasjonene der. Jeg skal gjøre mitt beste og bruke styrkene mine, blant annet teknikken min, forklarer Samulsen.