SAMMEN: Kristina Kristiansen trøster Nathalie Hagman etter VM-kampen mellom Danmark og Sverige i desember.  FOTO: AFP / Scanpix / Henning Bagger
SAMMEN: Kristina Kristiansen trøster Nathalie Hagman etter VM-kampen mellom Danmark og Sverige i desember.  FOTO: AFP / Scanpix / Henning Bagger Foto: Henning Bagger

Dette bildet skapte en rykteflom. Nå bekrefter håndballstjernene at de er kjærester

– Ja, vi er et par, sier Nathalie Hagman.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Danmark knuste Sverige i VMs åttedelsfinale i Danmark ble den svenske stjernespilleren Nathalie Hagman trøstet av Danmarks Kristina «Mulle» Kristiansen.

Bildet skapte en ryktestorm om at de to var kjærester, noe som ble avkreftet av de to.

Nå bekrefter imidlertid Hagman at de er noe mer for hverandre.

– Det finnes en sannhet i det som ble skrevet. Vi er vel et par. Jeg liker henne veldig, veldig godt, sier Hagman til Aftonbladet.

– Jeg var glad for at jeg hadde henne der, men jeg syns at det ble en veldig stor greie.

At det har vært noe på gang har imidlertid Kristina Kristiansen lettet litt på sløret om før.

– Vi er ikke kjærester, men vi har det fint sammen og er glade i hverandre. Så tar vi det som det kommer, men vi er litt mer enn bare venner, sa hun til Lemvigs Folkeblad i November.

Til sommeren blir de to spillerne lagvenninner, ettersom Hagman forlater det synkende skipet Tvis Holstebro og har signert for Nykøbing Falster.

Der er Kristiansen toppscorer, og de to kjærestene kjemper om toppscorertittelen i den danske ligaen. «Mulle» står med 152 mål, mot Hagmans 145 så langt.

– Det var ikke avgjørende for min avgjørelse at hun spiller der, men det er klart det er positivt, sier Hagman.

Da slipper hun også å spille mot kjæresten. I VM-kampen fikk hun ekstra røff behandling.

Ikke uvanlig ifølge henne selv.

– Slik er det de gangene vi møter hverandre. Når kampen er i gang er det ikke noe jeg tenker på. Det er det samme hvem som står på andre siden, sier Nathalie Hagman.