SPEIDER ETTER PENGER: Thor Hushovd har gitt seg selv ut mars måned til å få på plass en hovedsponsor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix.
SPEIDER ETTER PENGER: Thor Hushovd har gitt seg selv ut mars måned til å få på plass en hovedsponsor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Hushovd har 18 dager på seg på å finne sponsor: – Jeg er optimist

– Men det er en lang vei å gå, vedgår eks-syklisten om profflagplanene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NICE (TV 2 Sporten): Klokken tikker for Thor Hushovd.

Skal han få et lag på bena i tide til 2017-sesongen, som var den opprinnelige planen, må en hovedsponsor komme på banen så fort som mulig.

– Det er mange ting som må komme på plass

Har han ikke en sponsor på plass innen utgangen av måneden, vil planene etter all sannsynlighet bli satt på vent.

– Hvordan går det med laget ditt?

– Jeg jobber på og er i dialog med aktører som vurderer det her. Men det er en lang vei å gå, og de gjør sine undersøkelser for å finne ut om: 1) om de kan det, og 2) om de får nok igjen for det. De har heldigvis ikke sagt nei ennå, så det er et tegn på at de har lyst til å få det til, men det er mange ting som må komme på plass. Sponsormarkedet er vanskelig. Det er et stort beløp, og en så stor sum er jo litt unikt i norsk idrettssammenheng, sier han til TV 2.

– Har du satt deg selv en frist?

– Ved utgangen av mars må jeg sette en fot i bakken og se hva jeg gjør. Jeg kommer til å gi det den tiden og se hvilken dialog jeg har 1.april og ta en beslutning på bakgrunn av det.

Hushovd har enn så lenge ikke innledet samtaler med potensielle ryttere, og vil først gjøre det når han måtte ha en sponsor på plass.

– 1.april er rett rundt hjørnet. Er du optimistisk?

– Det er jeg, men samtidig er jeg realistisk på at det er vanskelig å få på plass. Jeg er i dialog med aktører og selskaper, så jeg er optimist ennå.