Agüero bekrefter: Forlater City etter kontrakten går ut

Manchester Citys superstjerne avslører hvor han vil fortsette karrieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Sergio Agüero score fem mål mot Newcastle i videovinduet over!

Manchester City har skuffet denne sesongen og ligger på en foreløpig fjerdeplass i Premier League, ti poeng bak ligaleder Leicester.

Nå kommer lagets store stjerne, Sergio Agüero, med oppsiktsvekkende uttalelser i forkant av Citys møte med Norwich.

Forlater City

Ifølge The Guardian har Agüero, i et interjvu med den argentinske radiostasjonen El Rojo En La Uno, avslørt at han planlegger å forlate Manchester City etter at kontrakten hans går ut.

Argentineren, som har scoret 128 mål for blåtrøyene etter at han ble hentet fra Atletico Madrid i 2011, har planene klar for hvor karrieren skal fortsette.

– Jeg skal til Independiente

– Det er klart fort meg at når kontrakten min går ut etter VM (i Russland 2018), skal jeg til Independiente. Her i klubben er de fantastiske med meg, de har alltid sagt at jeg kan gå hvis muligheten for en overgang melder seg. Men hvor skal jeg gå i Europa? sier spissen.

På tross av at Agüero selv referer til at avtalen hans med Manchester City går ut i 2018, har vinnerne av Premier League i 2013/14-sesongen bekreftet at spilleren er under kontrakt til 2019.

Det betyr at Agüero allerede som 31-åring vil vende hjem til argentinsk fotball.

Får ny sjef

Sett at City ikke bytter manager i løpet av Agüeros siste tid i klubben, vil 27-åringen få oppleve tre sesonger under påtroppende manager Pep Guardiola.

– Det er ganske sprøtt at fire måneder før vet du allerede at manageren din skal gå, i tillegg til at du vet hvem som overtar, men det er sånn det er for oss, konstaterer Agüero.

– Skal vinne for Pellegrini

Måltyven selv er klar for å gi sitt ytterste for at nåværende manager Manuel Pellegrini får avslutte sin karriere på Etihad med stil.

– Forhåpentligvis kan vi vinne noe så Pellegrini forlater oss på den best mulige måten. Så skal vi tilpasse oss til det Guardiola vil, konkluderer teknikeren.

Tilbake til gamle trakter

For Agüero blir overgangen til Independiente en retur til barndomsklubben sin.

Citys nummer 10 spilte i "El Rojo" fra 1997 til 2006, og ble en favoritt blant fansen. I sin tid slo han blant annet Diego Maradonas rekord som den yngste spilleren i den argentinske toppdivisjonen.