Chelsea rotet bort seieren etter spisstalentets perlescoring

Bertrand Traoré (20) lå an til å bli matchvinner, men seieren glapp fem minutter før slutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea 1-1 Stoke

Chelsea lå an til å sikre sin fjerde strake Premier League-seier etter et strålende langskudd fra Bertrand Traoré (20).

På tampen utlignet imidlertid Mame Biram Diouf, minutter etter at Chelsea mente de skulle hatt straffe.

– Det er frustrerende. Det avgjørende øyeblikket i kampen var at Oscar ikke fikk straffe. Den var krystallklar, sa Hiddink etter kampen.

Takket for tilliten

Diego Costa måtte stå over lørdagens kamp mot Stoke med en mindre leddbåndsskade, men erstatteren gjorde sitt til at savnet ikke ble stort.

Takket være god form de siste ukene har 20 år gamle Bertrand Traoré passert Loïc Rémy og Alexandre Pato i rekken bak Diego Costa.

– Costa er vår nummer én, men jeg er fornøyd med at de andre har tatt steget opp. Jeg er spesielt godt fornøyd med Traorés fremgang, sa Chelsea-manager Hiddink tidligere denne uken.

Etter 38 nokså sjansefattige minutter mot Stoke viste også Traoré hvorfor Hiddink har latt seg imponere. Fra 18 meter dunket han ballen i lengste kryss og ga Chelsea ledelsen.

Kontroversiell straffesituasjon

Stoke var imidlertid ikke ufarlige. Særlig nære var de da Courtois måtte i full strekk for å stoppe Shaqiri i begynnelsen av andre omgang.

Kampen kunne, og kanskje burde, blitt punktert da Muniesa la Oscar i bakken, men Clattenburg valgte å vinke situasjonen videre.

I ettertid vil det trolig irritere Chelsea, som nemlig mistet seieren helt på tampen. Takket være en svak utboksing fra Courtois fikk en umarkert Mame Biram Diouf stange ballen i nettet fem minutter før slutt.