Rangers sikret hjemmeseier mot Devils

Mats Zuccarello Aasen viste seg frem med en utsøkt assist da New York Rangers vant.

NYDELIG ASSIST: Mats Zuccarello sørget for å gjøre ett av nattens tre mål mulig i kampen mellom New York Rangers og New Jersey Devils. FOTO: AP Photo/Adam Hunger Foto: Adam Hunger

En perlepasning fra Mats Zuccarello Aasen førte til den første scoringen da New York Rangers slo New Jersey Devils 2-1 på hjemmebane tirsdag.

– Det er klart at vi er på rett vei nå. Det er noen perioder der vi kan bli bedre, men slike ting skjer. Akkurat nå er vi i en god posisjon. Vi er i playoff og må bare fortsette. Uansett hvordan det skulle gå så bryr gutta seg om hverandre og spiller for hverandre. Vi har to nøkkelspillere som er ute nå, men da må resten av oss stå frem, sier Zuccarello Aasen ifølge New York Rangers-bloggen North Jersey.

Nordmannen står med 18 mål og 21 målgivende pasninger så langt denne sesongen. Med 39 målpoeng er Zuccarello Aasen den nest beste poengplukkeren på New York Rangers. Kun Derrick Brassard (40) er foran Zuccarello Aasen.

Krempasning fra Zucca
Tross iherdige forsøk ble det målløst i den første perioden da Rangers tok imot gjestene fra den andre siden av Hudson-elven. Nesten 25 spilleminutter gikk før pucken endelig fant veien inn bak Devils-keeper Cory Schneider.

Og da det endelig løsnet for Rangers, var det Mats Zuccarello Aasen som gjorde forarbeidet. Nordmannen kjempet seg fri på høyresiden og kunne valgt å forsøke seg med et skudd på mål. I stedet sendte han en perfekt pasning til Kevin Klein, som ikke kastet bort den muligheten. 1-0 til hjemmelaget.

– Det er derfor han er favorittspilleren min. Man vet at Zucc kommer til å finne deg. Jeg prøvde å rive med løs bak målet. Med en gang jeg så vendingen hans var jeg på plass. Jeg vet at han kan slå slike pasninger, uttalte Klein etter kampen.

Miller ble matchvinner
Det ble med det ene målet i andre periode, men drøyt fire minutter ut i den siste perioden økte J.T. Miller til 2-0 for vertene, denne gangen uten bidrag fra Zucca. Til slutt ble Travis Zajac i Devils som kunne fastsette sluttresultatet til 2-1 da han reduserte mens laget hans var i undertall. (NTB)