Kaos i DHK etter at trenerne sa opp på dagen

Trenerne Øystein Havang og Roger Kjendalen trakk seg på dagen. Spiller raser mot klubbledelsen.

Øystein Havang sa opp som trener i Drammen HK.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
Øystein Havang sa opp som trener i Drammen HK. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Foto: Djorovic, Aleksandar / Scanpix

Det får tidligere DHK-spiller Frode Hagen til å fyre på alle sylindere.

– Kombinasjonen av kunnskapsløshet og at man samtidig oppfører seg som om man er verdensmestere, er en farlig blanding, sier Hagen til Drammens Tidende med klar adresse til hvordan klubben drives.

– Jeg har full forståelse for at de to trenerne trakk seg, sa han til avisen.

Hagen spilte i sin tid sju sesonger i DHK og har 189 landskamper.

Hagen mener klubben ble kuppet for to og et halvt år siden, da det daværende styret ble avsatt, og at klubbens kultur og verdier nå er på avveie.

– Det drives riv, ruskende feil. Nå viser klubbledelsen sitt sanne ansikt, tordnet han og mener klubben opplevde et mytteri da styret ble avsatt for to og et halvt år siden.

Det var NRK som først meldte treneravgangene.

– Summen av utenomsportslig støy og utfordringer, sammen med at resultatene ikke har gått slik vi ønsket, gjør at vi velger vi å forlate klubben nå, forteller avtroppende trener Øystein Havang til NRK.

Drammen satset hardt før sesongen og skulle bli det nye Larvik. Men det har endt med sportslig fiasko, sparking av profilerte Frank Løke, samt at styreleder Svein Tore Moe sa fra seg jobben og daglig leder Frode Scheie er sykemeldt.

Fungerende styreleder Leif Kronstad sier han håper å presentere ny trener mandag.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2