Krakow (TV 2):

Det var under søndagens bronsefinale det ble kjent at Sander Sagosen har spilt de to siste kampene med brudd i hånden.

- Det høres kanskje ikke så bra ut. Det er vondt, men det er ingenting som er farlig. Vi har sjekket med leger og det medisinske apparatet og det er blir ikke verre av å spille med det, fortalte han til TV 2 etter kampen.

Men den norske landslagsledelsen har ikke sjekket med klubbledelsen i Aalborg, som nå raser over at de ikke er blitt informert om skaden.

- Jeg har snakket med Sander. Han har et brudd i hånden, og det er selvfølgelig utrolig kjedelig, men jeg er rasende på det norske håndballforbundet. Det er helt uakseptabelt at de ikke har informeret klubben, sier Aalborg-direktør Jan Larsen til dansk TV 2.

Sagosen må regne med en periode på sidelinjen på grunn av skaden og ved midnatt søndag stengte overgangsvinduet i håndball. Dermed kan ikke Aalborg hente inn en erstatter for sin største stjerne.

- Jeg er veldig, veldig spent på forklaringen til de norske lederne. Vi skal spille ganske mange kamper, og det er ikke sikkert at vi kunne gjort noe, men da kunne vi vurdert det selv. Det skjedde mot Frankrike, og da hadde vi i hvert fall hatt mulighet til å gjøre noe, men det har vi ikke nå, sier han.

Larsen beskriver seg som rødglødende av raseri over ikke å ha blitt informert.

- Jeg er totalt målløs. Det er er rett og slett en skam. Jeg er rystet over at man har visst at en våre spillere har hatt et brudd i hånden i fem dager uten å informere klubben om det. Det er fullstendig skandaløst, sier Aalborg-direktøren.