OVER: John Terry gir seg i Chelsea etter sesongen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
OVER: John Terry gir seg i Chelsea etter sesongen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Foto: Kirsty Wigglesworth

Terry gir seg i Chelsea etter sesongen

En epoke er over i Chelsea. Kapteinen gir seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

John Terry gir seg i Chelsea etter sesongen. Det melder flere britiske medier søndag kveld.

Det er Terry selv som har bekreftet nyheten til britisk presse etter kampen mot MK Dons i FA-cupen.

– Jeg legger ikke opp i Chelsea

35-åringens kontrakt går ut etter sesongen og vil ikke bli fornyet av klubben. Legenden ønsket å få en beslutning i januar slik han har fått tidligere. Nå var det et negativt svar fra klubben.

– Jeg var i møte med klubben sist uke før kampen mot Arsenal og den blir ikke fornyet. Det blir siste gang i FA-cupen så jeg ønsker å gjøre det bra. Det er en stor sesong for meg og jeg ønsker å fortsette videre, ikke bare i FA-cupen, men også i Premier League, skriver Terry.

– Jeg visste det før Arsenal-kampen, så jeg har mentalt akseptert det. Vi må gå videre. De sa at når den nye treneren kommer inn vil ting blir forandret, fortsetter Chelsea-legenden.

Terry har spilt hele sin seniorkarriere i klubben etter å ha gått gradene i klubbens ungdomsakademi.

Det er enda ikke klart hvor midtstopperen vil fortsette karrieren, men tidligere skal spilleren ha sagt at han ikke vil spille for en annen engelsk klubb. Terry legger ikke opp og bekrefter i pressemeldingen at det ikke er aktuelt å spille for en annen engelsk klubb.

– Det blir ikke noe eventyravslutning. Jeg kommer ikke til å legge opp i Chelsea. Det kommer til å bli et annet sted, noe som tok meg noen dager å komme over, fortsetter Terry.

Vil gi alt i innspurten

Selv om Chelsea har spilt langt under forventning denne sesongen vil det ikke stå på kapteinens innsats i innspurten av sesongen.

– Jeg ønsker å gi alt og avslutte på topp, på 100 prosent godt forhold med klubben, skriver Chelsea-midtstopperen.

John Terry har hatt en fantastisk karriere i Chelsea. Midtstopperen debuterte i ligacupen i 28. oktober 1998 da han kom inn som innbytter mot Aston Villa. Det skulle imidlertid gå noen år før engelskmannen etablerte seg på førstelaget.

Da Jose Mourinho tok over Chelsea gjorde han Terry til kaptein. Med klubben tok han fire titler i Premier League, fem titler i FA-cupen, tre titler i ligacupen. Kanskje et av de største øyeblikkene til Terry var da han løftet pokalen i Mesterligaen 2011/12.