Sent seiersmål for Martinsen og Avalanche

Andreas Martinsen med istid da Colorado senket Buffalo.

SEIER TIL SLUTT: Andreas Martinsen (til høyre) og Colorado Avalance rodde i land seieren sekunder før slutt mot Buffalo Sabres. Martinsen fikk vel sju minutter på isen. FOTO: SCANPIX Foto: David Zalubowski

Colorado Avalanche sikret 2-1-seier mot Buffalo Sabres like før slutt i onsdagens NHL-kamp.

Andreas Martinsen fikk knappe sju minutter på isen.

François Beauchemin scoret vinnermålet 31,7 sekunder før slutt. Da hadde lagkamerat Alex Tanguay utlignet til 1-1 tidligere i samme periode.

Evander Kane scoret Sabres ledermål i annen periode.

Seieren var Avalanches tiende på rad mot Sabres. De har ikke tapt mot Buffalo-laget siden desember 2005.

Andreas Martinsen spilte kun 6 minutter og 50 sekunder. Nordmannen bidro med to taklinger i løpet av sin tid på isen.

Avalanche innehar for øyeblikket den siste sluttspillplassen i vest med 51 poeng. Like bak jager Vancouver Canucks og Nashville Predators med henholdsvis 49 og 48 poeng. (©NTB)