OSLO  20160920.
Jordal Amfi med ishockeydraktene som henger i vinduene i garderoben, etter ishockeykampen mellom Vålerenga og Sparta (2-0).
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OSLO 20160920. Jordal Amfi med ishockeydraktene som henger i vinduene i garderoben, etter ishockeykampen mellom Vålerenga og Sparta (2-0). Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB Scanpix/Roald, Berit

Se TV-kampene i Get-ligaen her

Under kan du se TV-kampene i Get-ligaen ut februar. Du får også informasjon om TV 2s hockeysatsing denne sesongen i artikkelen under.

Alle kamper i Get-ligaen sendes på tv2sumo.no.

3. jan: Sparta - Stjernen (TV 2 Zebra)

7. jan: Vålerenga - Frisk Asker (TV 2 Zebra - siste kamp Jordal Amfi)

10. jan: Lillehammer - Stavanger Oilers (TV 2 Zebra)

14. jan: Stavanger Oilers - Stjernen (TV 2 Sportskanalen)

17. jan: Stavanger Oilers - Storhamar (TV 2 Zebra)

21. jan: Stjernen - Sparta (TV 2 Zebra - Winter Classic)

31. jan: Storhamar - Sparta (TV 2 Zebra)

14. feb: Frisk Asker - Vålerenga (TV 2 Zebra)

21. feb: Storhamar - Stavanger Oilers (TV 2 Zebra)

28. feb: Kamp ikke bestemt (TV 2 Zebra)

TV 2s hockeysatsing sesongen 2016/2017:

Ukens hovedkamp vil som forrige sesong ligge på tirsdager kl. 19.00. Fra tirsdag 8. november vil disse tirsdagskampene bli sendt på TV 2 Zebra.

HockeyXtra fortsetter på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no på torsdager. Her følger vi runden med innklipp fra kampene, diskusjoner i studio, konkurranser osv.

Vi sender samtlige kamper i Get-ligaen direkte på tv2sumo.no. Denne sesongen satser vi ekstra på de eksklusive Sumo-kampene. Vi vil i tillegg til å ha kommentator på alle kampene også ha teknikken "Live Replay" som gjør at vi kan vise slow motion av mål eller andre situasjoner i spillet. Vi håper at vårt ishockeyprodukt på tv2sumo.no vil bli vesentlig bedre for våre kunder denne sesongen. Klokke- og stillingsgrafikk vil i løpet av sesongen bli lagt om slik at vi vil få ned feilprosenten på Sumo-kampene. Forhåpentligvis er dette på plass i løpet av høsten.

tv2.no/sport/ishockey vil du finne alle saker og alt innhold vi har på ishockey. Her kan du også lese blogger som for eksempel denne. På disse sidene finner du også resultater, tabeller og statistikk for Get-ligaen.

På sosiale medier bruker vi #2hockey. I våre sendinger vil vi vise hockeybilder fra Instagram og meninger fra Twitter. Bruk #2hockey!

Husk også å like TV 2 Hockey på Facebook. Her vil vi legge ut informasjon om TV-kamper og annet i sendingene samtidig som vi deler det meste av vårt redaksjonelle stoff rundt ishockey her.

Det blir dessverre ikke Get-manager denne sesongen. Dette pga. at TV 2 ikke vil ha egne managerspill på våre sider fremover. Dette er en strategisk beslutning som er tatt og gjelder for alle idretter.

Har du spørsmål? Meninger? Tanker? Send oss gjerne en melding på TV 2 Hockey på Facebook.

Lykke til med sesongen!

Mvh
TV 2s hockeyredaksjon