20 under par og seier til McIlroy

Rory McIlroy var ikke helt fornøyd med spillet sitt, men han tok hjem seieren i PGA-sluttspillet med totalt 20 slag under par.

Iren avsluttet med sin fjerde strake under 67-runde på banen i Massachusetts, og det ga seier med et slag til sørafrikaneren Louis Oosthuizen. Totalt gikk nordiren McIlroy de fire rundene på 264 slag.

– Jeg er selvsagt glad for at det ble seier, men jeg skulle ha gjerne ha spilt annerledes og bedre, sa han etter den femte PGA-seieren i karrieren til nå.

Tiger Woods tok tredjeplassen etter å ha fullført med en 66-runde. Det førte til at amerikaneren, som kanskje er den mest framgangsrike golferen noensinne, passerte 100 millioner dollar i innspilte penger.

McIlroy er den eneste spilleren utenom Tiger Woods som har tre seirer på PGA-touren i år, men iren hadde noen små problemer på den siste runden i Massachusetts mandag før seieren var i boks.

Han ledet med tre slag på Oosthuizen med seks hull igjen å spille, men slet på noen hull, og plutselig var ikke ledelsen på mer enn et slag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2