KOBLES BORT: Allerede etter et halvt år i Barcelona er Pierre-Emerick ryktet vekk. Nå kobles spissen til Arsenal-rival. Foto: ALBERT GEA
KOBLES BORT: Allerede etter et halvt år i Barcelona er Pierre-Emerick ryktet vekk. Nå kobles spissen til Arsenal-rival. Foto: ALBERT GEA

Fotballryktene: – Vurderer sensasjonell London-retur

Brighton avkrefter avtale på Twitter, mens Aubameyang ryktes til London. Dette er torsdagens fotballrykter!

Chelsea virker å være på jakt etter en spiss. Salzburgs Benjamin Sesko er blitt nevnt. Metro skriver at Manchester United gir Chelsea kamp om sloveneren.

Blåtrøyene har flere alternativer på ønskelisten. Nå kobles Pierre-Emerick Aubameyang til en sensasjonell London-retur av The Sun.

Den tidligere Arsenal-spissen gikk gratis til Barcelona i januar, men etter Robert Lewandowskis ankomst har målsniken forsvunnet lenger bak i spisskøen.

Samtidig har flere medier og overgangsspesialister, blant dem Fabrizio Romano, meldt at Chelsea var enige om en avtale for Marc Cucurella.

Det fant ikke Brighton seg i. Klubben tok til Twitter og avkreftet de «mange unøyaktige rapportene».

Det har vært stor interessere rundt Cucurella hele sommer. Manchester City var lenge sterkt koblet til spanjolen, men de sies å ha trukket seg ut av forhandlingene.

Chelsea skal også være på jakt etter en spiss. Salzburgs Benjamin Sesko er blitt nevnt. Nå kobles Pierre-Emerick Aubameyang til en sensasjonell London-retur av The Sun.

Antonio Conte og Tottenham virker heller ikke å være ferdighandlet. De kobles nå til Udinese-backen Destiny Udogie. Daily Mail melder om en potensiell overgang verdt om lag 300 millioner kroner.

Arsenal kan vente seg en ordentlig ryddesjau i tiden framover. Ifølge The Sun skal Arteta ville kvitte seg med flere profiler. Blant dem er Hector Bellerin, Ainsley Maitland-Niles, Reiss Nelson og rekordsigneringen Nicolas Pepe.

Arsenal-kjenningen Alexis Sanchez er også på vei bort. Chileneren skal ifølge Fabrizio Romano ha terminert kontrakten med Inter. Nå kobles han til Marseille.

Inter kan også miste Hakan Calhanoglu. Liverpool Echo kobler tyrkeren til Liverpool. Jurgen Klopp skal være en stor fan av midtbanespilleren.

Bournemouth ønsker å forsterke troppen etter returen til Premier League. Marca kobler de nå med en overgang for Barcelona-keeperen Neto.

Daily Mail skriver at Everton forsøker å stjele Amadou Onana foran nesen på West Ham. Det har tidligere blitt meldt at London-klubben hadde en avtale på plass med Lille.