Stilte uten reservekeeper - så skjedde det verst tenkelige

Det går fra vondt til verre for Stjørdals-Blink. Samme dag som to spillere terminerte kontraktene sine, måtte toppscoreren stå 40 minutter i mål.

Stjørdals-Blink - Start 0-3

Krisen fortsetter i Stjørdals-Blink. Utenfor banen kjemper klubben med nebb og klør for å unngå konkurs, og på banen går det ikke stort mye bedre.

På stillingen 1-0 til Start pådro David Paulmin seg først et gult etter munnbruk, men det hindret ikke sisteskansen fra å slenge noen flere gloser mot kamplederen. Det tenkte dommer fint lite om, og slang opp det røde kortet.

Kanadieren var Blinks eneste keeper i kamptroppen i oppgjøret mot sørlendingene, og toppscorer Sondre Stokke måtte dermed tre på seg keeperdrakt og -hansker.

Se situasjonen i videovinduet øverst.

Med ti mann og utespiller i mål holdt hjemmelaget seg fortsatt inne i kampen. Begge lag dro frem hvert sitt skudd i metallet innen 90 minutter var spilt. På overtid røk nullen til toppscorer Stokke, da Sander Sjøkvist smalt ballen i nettet, før Kristoffer Tønnesen økte til 3-0 etter ni minutter tilleggstid.

Dermed ble det seier for sørlendingene fra Kristiansand, men Sondre Stokke kan likevel sette en overraskende keeperdebut på CV-en.

Sammendrag: Stjørdals-Blink - Start 0-3

Stjørdals-Blink blir dermed liggende på sisteplass i Norges nest øverste divisjon. Hovedfokuset den neste tiden vil nok likevel ikke ligge på tabellposisjonen, men heller på hvordan man skal sikre videre eksistens for klubben.

Tidligere mandag ble de første Blink-kontraktene nemlig terminert. Håvard Lorentsen og Madhu er begge ferdige i trøndelagsklubben. Førstnevnte er allerede klar for Levanger.

Seieren sikrer Start en sjuendeplass på tabellen. Der ligger de ett poeng bak Sogndal på den siste kvalikplassen.