SUKSESSTRENER: Bayern München-trener Julian Nagelsmann. Foto: HEIKO BECKER
SUKSESSTRENER: Bayern München-trener Julian Nagelsmann. Foto: HEIKO BECKER

Journalist dater stjernetrener – fjernet fra oppgaver

Journalisten Lena Wurzenberger (30) dater Julian Nagelsmann (35). Nå får hun ikke lenger dekke Bayern München.

Journalisten Lena Wurzenberger har dekket storklubben Bayern München for den tyske tabloiden Bild i to år og vært tett på sine kilder i storklubben.

Forrige uke ble det imidlertid kjent at Wurzenberger dater Bayern Münchens stjernetrener Julian Nagelsmann. Flere tyske medier publiserte bilder av journalisten på ferie sammen med trenerprofilen på en luksusyacht de hadde leid på den spanske ferieøyen Ibiza.

Nå har journalistens forhold til Bayern München-treneren fått konsekvenser. Den tyske avisen Bild bekrefter at Wurzenberger er fjernet fra oppgaven med å være hovedreporter for deres dekning av Bayern München.

Julian Nagelsmann ble skilt fra sin tidligere kone Verena forrige måned. De hadde vært sammen i 15 år og giftet seg i 2018. Sammen har de to barn.

Bild avslørte selv at 35-åringens nye flamme var 30-åringen Lena Wurzenberger, som hadde ansvaret for avisens dekning av den tyske gigantklubben, skriver danske Ekstra Bladet.

Nagelsmann selv insisterer på å holde forholdet til Wurzenberger privat, og ønsker ikke å gi noen kommentarer om sitt privatliv.

Til tross for sin unge alder er Nagelsmann allerede en av fotballverdenens mest profilerte og suksessrike trenere.

Han opplevde i mange år stor suksess i Hoffenheim og RB Leipzig, før han i fjor ble ny hovedtrener i mektige Bayern München.

I sin første sesong i klubben vant han både Bundesligaen og den tyske Supercupen.

I Champions League ble det imidlertid bråstopp i kvartifnalen for Bayern München. Spanske Villarreal vant 2-1 sammenlagt og sendte det tyske laget hodestups ut.

Bayern-trener Julian Nagelsmann tok tapet tungt.

– Vi er ute av cupen og vi er nå ute av Champions League. Det er et trist øyeblikk, og det er vanskelig å akseptere. Dette holder ikke, sa han til pressen etter Champions League-exiten.