PÅ VEI BORT: Ryktene har svirret rundt Matthijs de Ligt i lang tid. Nå har nok en storklubb kastet seg inn i kampen om stopperen. Foto: David Klein
PÅ VEI BORT: Ryktene har svirret rundt Matthijs de Ligt i lang tid. Nå har nok en storklubb kastet seg inn i kampen om stopperen. Foto: David Klein

Fotballryktene: – De Ligt i samtaler med Bayern

Mens ryktet om Cristiano Ronaldo svirrer ser det ut til å være en annen stjerne på vei til Allianz Arena. Sjekk mandagens fotballrykter her!

Dagens store snakkis er at Cristiano Ronaldo har fått beskjed fra Manchester United-ledelsen at han må forlate klubben før laget reiser på sin sesongoppkjøringsturné. Det skriver flere engelske aviser mandag. Manchester United reiser for å møte Liverpool i Thailand allerede 12. juli.

Årsaken til at Ronaldo vil bort er ifølge Goal.com først og fremst fordi han ønsker å spille for en klubb som spiller i Champions League neste sesong. Manchester United skal ha godtatt 37-åringens ønske.

The Atletic skriver mandag at Ronaldo ikke vil møte opp på klubbens treningsanlegg Carrington i dag. Manchester United opplyser at fraværet skyldes familiære årsaker. Resten av spillerne skal etter planen samles på treningsfeltet i løpet av mandagen.

Den portugisiske superstjernen returnerte til United så sent som i fjor etter å ha spilt for Real Madrid og Juventus de siste tolv årene. Ronaldos kontrakt med Manchester United strekker seg ut juni 2023.

Ronaldo noterte seg for 23 mål på sine 38 kamper for Manchester United forrige sesong, men laget greide ikke å sikre mesterligaspill da de endte på 6.-plass i Premier League.

Matthijs de Ligt ser ut til å forlate Juventus til fordel for Bayern München. Ifølge Sky skal nederlenderen ønske seg til den Tyskland, mens Bayern selv er meget interessert i midtstopperen. Julian Nagelsmann skal allerede ha vært i kontakt med de Ligt for å overbevise ham om en overgang.

The Athletic melder også at Christian Eriksen er enig med Manchester United om en treårskontrakt. Den anerkjente journalisten David Ornstein skriver at Eriksen har blitt «muntlig enig» med Manchester United om en avtale.

Dansken imponerte stort for Brentford i Premier League sist sesong etter comebacket fra hjertestansen han fikk i fotball-EM sist sommer.

Paulo Dybala nærmer seg en overgang til Manchester United. Argentineren kan gå gratis som Bosman-spiller etter at kontrakten med Juventus er gått ut, og nå kan han på overraskende vis ende opp på Old Trafford. Dybala er imidlertid også på ønskelisten til Arsenal og Napoli, så 28-åringens fremtid er inntil videre ikke endelig avgjort, hevder italienske La Repubblica.

Samtidig gjenstår litt i forhandlingene mellom Manchester United og Barcelona om overgangen for den nederlandske midtbanespilleren Frenkie de Jong. Klubbene er ikke blitt enige om tilleggsutbetalinger for 25-åringen, samtidig som de Jong ikke har forhandlet om sin personlige kontrakt med Manchester United, skriver overgangsguruen Fabrizio Romano på Twitter.

Arsenal på sin side vurderer å hente tilbake kantspilleren Serge Gnabry, som tilbake i 2016 forlot London-klubben, skriver GiveMeSport.

Manchester Citys portugisiske stjerne Bernardo Silva skal ha fortalt sin agent at han ønsker seg en overgang til Barcelona i sommer, ifølge spanske Sport.

I løpet av denne uken kommer Juventus til å presentere signeringene av både Paul Pogba fra Manchester United og Angel di Maria fra PSG. Begge blir hentet gratis som Bosman-spillere, og nå være enige om sine avtaler med Juventus, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Chelsea nærmer seg enighet med Juventus om signeringen av den nederlandske stjernestopperen Matthijs de Ligt, hevder CBS Sports på Twitter.

Chelsea forventes også å bli enige med AC Milan om salget av Hakim Ziyech til Serie A-giganten, ifølge The Daily Mail.

England og Manchester Uniteds midtbanespiller Jesse Lingard vil trolig gå gratis til Everton, melder The Sun.

Midtbaneveteranen Arturo Vidal fra Chile har takket nei til et tilbud fra Boca Juniors til fordel for Flamengo. Kontrakten strekker seg over 18 måneder, melder The Daily Mail.

Nederlandske Tyrell Malacia blir høyst trolig Erik ten Hags første signering som Manchester United-manager. Backen ble mandag avbildet på treningsanlegget. Malacia har spilt hele sin profesjonelle karriere i barndomsklubben Feyenoord, der han har gjort sakene sine bra. Ifølge britiske medier blir 22-åringen snart presentert som United-spiller. Manchester Evening News og Daily Mail har bilde av nederlenderen på vei til klubbens treningsanlegg. The Athletic hevdet tidligere mandag at Malacia hadde blitt enig med United om de personlige betingelsene. Han skal koste de rødkledde rundt 150 millioner kroner.

22-åringen gikk kun glipp av fire kamper sist sesong og startet conferenceligafinalen mot Roma. Der tapte de 0-1. Malacia forlater nå etter alle solemerker Marcus Holmgren Pedersen og Fredrik Aursnes' klubb for å slutte seg til Premier League og Manchester United.