ARRESTERT: En tilskuer på kampen mellom Strømsgodset og Sarpsborg 08 ble arrestert for onani. Her takker spillerne for kampen. Foto: Christoffer Andersen / NTB
ARRESTERT: En tilskuer på kampen mellom Strømsgodset og Sarpsborg 08 ble arrestert for onani. Her takker spillerne for kampen. Foto: Christoffer Andersen / NTB Foto: Christoffer Andersen

Tilskuer arrestert for onanering på tribunen

En tilskuer på Sarpsborg 08-Strømsgodset onanerte på tribunen. Det resulterte i arrestasjon og en bot på 15.000 kroner.

Da Strømsgodset lå under 2-0 på Sarpsborg Stadion, skal en tilskuer på bortetribunen ha begynt å onanere på tribunen. Det melder Sarpsborg Arbeiderblad.

Politiet fraktet mannen vekk fra tribunen og kjørte ham til arresten. Der ble han ilagt en bot på 15.000 kroner.

SISTE: GodsetUnionen har delt følgende pressemelding:

«Vi i GodsetUnionen kan bekrefte at vedkomne det skrives om som skal ha onanert på Sarpsborg stadion IKKE er en av våre supportere. Vedkomne tilhører ingen fra vårt reisefølge, eller reiste med oss til kampen. Vedkomne blei heller ikke sett eller tatt på bortefeltet i Sarpsborg! Disse opplysningene er bekreftet fra politiet i Sarpsborg til vår supporterkoordinator.»

«Den eneste personen som blei tatt vekk fra bortetribunen for en prat med politiet, var en person som jublet hver gang hjemmelaget scoret sine mål, så det er heller ingen Godset-supporter. GodsetUnionen tar klar avstand fra slike hendelser. Vi forventer dermed at ordet Godset-Supporter fjernes fra media i denne saken, da det ikke har noe med noen av våre supportere å gjøre.»

Relatert