Tiger Woods hadde en tung dag på golfbanen lørdag. Han trakk seg fra siste runde i PGA-mesterskapet. Foto: Eric Gay, AP / NTB
Tiger Woods hadde en tung dag på golfbanen lørdag. Han trakk seg fra siste runde i PGA-mesterskapet. Foto: Eric Gay, AP / NTB

Tiger Woods trekker seg fra mesterskap

Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.

Arrangøren meldte etter avslutningen av lørdagens runde at golflegenden har gitt beskjed om at han ikke kommer til å spille søndagens runde.

Woods haltet rundt på banen i kjølig vær og sjenerende vind, og runden ni slag over par er hans dårligste i turneringen noensinne, og den tredje dårligste i en majorturnering. Underveis fikk han bogey på fem strake hull.

Han avslo å møte mediene etter 3. runde og snakket bare kort med en pool-reporter. På spørsmål om han ville spille siste runde svarte han at han hadde smerter i beinet og at han ville la seg undersøke før han tok en avgjørelse. Den kom litt senere.

Woods, som har vunnet 15 majorturneringer, har greid cuten i begge majorturneringer han har spilt siden han ble alvorlig skadd i en bilulykke for 15 måneder siden.

Etter lørdagens runde var han på delt sisteplass blant de 79 spillerne som fortsatt var med i PGA-mesterskapet.

Relatert