Forsvarer Son-sutring: – Deilig å se!

TV 2s fotballeksperter hyller Heung-min Sons reaksjon etter at sørkoreaneren ble tatt av banen med snaue 20 minutter igjen av byderbyet mot Arsenal.

Med sin 3-0-scoring satte Heung-min Son den spikeren i kista mot Arsenal torsdag kveld. Det var også sørkoreanerens 21. seriemål for sesongen.

Dermed er 29-åringen bare ett mål bak Mohamed Salah på toppscorerlisten i Premier League.

Men Spurs-manager Antonio Conte hadde ingen planer om å la Son få prøve å tangere Salahs antall. Etter 72 minutter dukket nummer 7 opp på lystavlen, og dermed kvar festen over for Son.

Tydelig misfornøyd vandret lynvingen av banen, og Conte var raskt borte for å trøste en av sine største stjerner. Også på benken lyste skuffelsen gjennom Tottenhams toppscorer.

– Vil alltid spille

Men i intervjusonen etter kampen var det en helt annen Son som stilte opp sammen med tomålsscorer Harry Kane. Sørkoreaneren fikk naturligvis spørsmål om sin egen oppførsel.

– Har du tilgitt han (Conte), etter at han dro deg av banen?

MISFORNØYD: Heung-min Son var tydelig misfornøyd med å bli byttet ut i kampen mot Arsenal. Antonio Conte måtte godsnakke med sin store angrepsstjerne da han gikk av banen. Foto: DAVID KLEIN
MISFORNØYD: Heung-min Son var tydelig misfornøyd med å bli byttet ut i kampen mot Arsenal. Antonio Conte måtte godsnakke med sin store angrepsstjerne da han gikk av banen. Foto: DAVID KLEIN

– Jeg vil åpenbart alltid spille, men hva kan jeg si: Det er trenerens beslutning, og jeg må bare akseptere det. Vi har en viktig kamp på søndag, så det er vel derfor. Det er åpenbart ingen stor sak, sa en smilende Son.

– For øyeblikket er jeg ikke sint, men skuffet fordi jeg ble tatt av. Men jeg går videre, og på søndag er det en ny kamp, konkluderte han.

– Det er jo bare deilig å se

Etter intervjuet pekte Jan-Henrik Børslid på at Son sikkert gjerne vil ha toppscorertittelen i årets Premier League.

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt sa seg enig.

– Det er jo klart, de spiller mot ti mann og du tenker at: «her kunne jeg fått mer». Han hadde jo en gigantsjanse og, som han bommet på. Men han er en strålende fyr, og alle elsker Son. Han er kjempeproff, og han er verdensklasse altså, virkelig, sa Thorstvedt.

– Ja, det er jo bare deilig å se, at en spiller på dette nivået kan sutre sånn når de blir byttet ut og kampen er avgjort, stemte Jesper Mathisen i.

PÅ JAKT: Heung-min Son er bare ett mål bak toppscorer Mohamed Salah. Foto: DAVID KLEIN
PÅ JAKT: Heung-min Son er bare ett mål bak toppscorer Mohamed Salah. Foto: DAVID KLEIN

Ifølge Mathisen hadde Son kun én ting i tankene da han gikk av banen.

– Det er en ting han tenker på der, og det er toppscorertittelen. Den vil han ha. Han ser jo det at de spiller mot ti mann, Tottenham har full kontroll og de kan pumpe på enda mer. Da er det greit å blitt sint og sur, og så hadde han lagt det igjen på banen i det han møtte opp i intervjusonen. Det er sånn det må være, avsluttet Mathisen.

Relatert