Ancelottis Haaland-stikk til City: – Dette laget tok meg til finalen

Real Madrid-treneren fikk spørsmål om Haaland-overgangen. Da kom han med et stikk til Pep Guardiola og Manchester City.

Se Real Madrid-Levante på på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Play, torsdag fra klokken 21.25!

Det var på pressekonferansen i forkant av hjemmekampen mot Levante at Carlo Ancelotti ble konfrontert med Erling Braut Haalands bekreftede overgang til Manchester City.

Real Madrid var en av klubbene som lå langflate etter den ettertraktede jærbuen, men måtte til slutt se seg slått av den regjerende Premier League-mesteren i jakten på jærbuen.

– Jeg vil virkelig ikke snakke om dette, lød Ancelottis umiddelbare respons.

Så kom han med et stikk til Manchester-klubben:

– Han er en stor spiller, og City er en stor klubb. Men jeg holder meg til troppen min, som har sørget for at jeg kan nyte en ny Champions League-finale, sa den italienske treneren, tydelig refererende til semifinalen mot City.

Se hele Haaland-spesialen

Slo City i høydramatisk CL-semi

«Los Blancos» så ferdige ut allerede i det første semifinaleoppgjøret mot Manchester City, men kjempet seg tilbake og tapte «bare» 4-3 på Etihad.

I returoppgjøret hjemme på Santiago Bernabeu uken etter snudde de hvite kampen på overtid og senket City i ekstraomgangene i et drama av de helt sjeldne.

Sammendrag: Real Madrid - Man. City 3-1

Med 3-1 var det Ancelotti og Real Madrid som kunne juble for en plass i finalen i Europas gjeveste klubbturnering. Der møter den spanske ligamesteren Liverpool 28. mai, i en kamp som blir spilt på Stade de France i Paris.

Relatert