Dårlig nytt for Liverpool: – En stor smell for oss

Liverpools midtbanegigant Fabinho (28) haltet ut av banen mot Aston Villa.

Se alle målene fra Villa Park øverst!

Liverpool gjorde jobben mot Aston Villa og vant 2-1. Det var en viktig seier i tittelkampen mot Manchester City, men det var ikke bare en gledens dag for Jürgen Klopp.

Etter 26 spilte minutter tok Fabinho seg til baksiden av låret, og måtte byttes ut. Det som kunne se ut som en strekkskade er veldig dårlig nytt for Liverpool.

– Han følte noe i låret, og det er en stor smell for oss, sa Jürgen Klopp etter kampen mot Aston Villa.

– Hvor ille tror du det er?

– Jeg vet ikke, jeg vet ikke, forhåpentligvis ikke så ille. Det er ikke bra, men det er sånt som skjer, svarte Klopp.

SKUMMELT SYN: Jürgen Klopp måtte se Fabinho med en potensiell strekkskade. Foto: CRAIG BROUGH
SKUMMELT SYN: Jürgen Klopp måtte se Fabinho med en potensiell strekkskade. Foto: CRAIG BROUGH

Fabinho har vært en svært viktig brikke for Jürgen Klopps mannskap denne sesongen, og spilt stort sett alt for de røde.

Liverpool har fire kamper igjen av sesongen, deriblant tittelavgjørende kamper i Premier League, FA-cupfinalen mot Chelsea og Champions League-finale mot Real Madrid.

Spørsmålet får Liverpool-stjernen til å rynke på nesen

Fast inventar

Fabinho er én av Klopps mest trofaste menn og har vært førstevalget siden han kom til klubben i 2018. Dersom det viser seg å være en strekkskade vil sesongen mest sannsynlig være over allerede nå for brasilianeren.

– Veldig skumle scener for Klopp det der. Er det en strekk så er det bare å ta sommerferie, og Klopp tar ingen sjanser, han må få den behandlingen han trenger, sa Jesper Mathisen i det Fabinho måtte byttes ut.

Både Mathisen og Øyvind Alsaker er klar på hvor viktig Fabinho er for dette Liverpool-laget.

– Hvis du skal begynne å plukke hvilke spillere som må være med i dette laget så begynner du kanskje med Virgil van Dijk. Men hvem er nummer to? Det er fort Fabinho, sa Alsaker.

– Han er veldig viktig i den rollen han har og smart i måten han plasserer seg på. Han stopper så mange kontringer og gjør at Liverpool kan sende opp det de vil av folk i angrep, sa Mathisen.

Liverpool har lite skadetrøbbel, og nå må de vente på videre undersøkelser og håpe at skaden ikke setter brasilianeren ut av spill for resten av sesongen.

Relatert