TIL ULLEVAAL: Magnus Woff Eikrem scoret to mål og sendte Molde til cupfinalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg
TIL ULLEVAAL: Magnus Woff Eikrem scoret to mål og sendte Molde til cupfinalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Eikrem-dobbel sendte Molde til cupfinale

To scoringer fra Magnus Wolff Eikrem sørget for at Molde skal til Ullevaal på Strømsgodsets bekostning.

Molde - Strømsgodset 3-0

Molde slo Strømsgodset 3-0 på Aker Stadion i semfinalen i cupen, og er klare for finalen på Ullevaal.

To scoringer av Magnus Wolff Eikrem og et selvmål av Godsets Ari Leifsson sørget i 2. omgang sørget etter hvert for en fortjent semifinaleseier.

Finalen spilles 1. mai. Molde møter vinneren av Bodø/Glimt og Viking, som spilles 21. april.

– Det var veldig gøy å komme til finalen, jeg spilte i finalen i 2014 også, så det blir artig, sier Etzaz Hussain til NRK.

Moldes cupavansement betyr samtidig at Lillestrøm nå er sikret Europa-spill til høsten. Ettersom Molde, Glimt og Viking allerede har sikret seg plass til spill på kontinentet ved å komme blant topp 3 forrige sesong i Eliteserien, får Lillestrøm en retur til Europa etter deres fjerdeplass.

Det tok tid før Molde kom i gang hjemme på Aker Stadion, men etter hvert produserte de blåkledde flere store sjanser. To ganger traff de treverket før pause, men det sto likevel 0-0 til pause.

Etter hvilen satte Molde opp giret. Etter 57 minutter tok Molde ledelsen etter et vakkert angrep. Etzaz Hussain fant Magnus Wolf Eikrem foran mål, som var sikker i avslutningen.

Samme mann var frempå igjen, og hamret inn 2-0 med drøyt ti minutter igjen med en ny, god avslutning.

All tvil ble feid til side rett før slutt. En Molde-corner traff Ari Leifsson, og spant i mål. Dermed ble det 3-0 i Molde.