Bekreftet: Luis Díaz klar for Liverpool

Det skriver Liverpool på sine hjemmesider.

Se Luis Díaz herje med Manchester City i videovinduet øverst!

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet, men nå er det bekreftet: Luis Díaz bytter ut Porto og blir Liverpool-spiller.

Díaz er for tiden på landslagsoppdrag med Colombia og vil ankomme Merseyside neste uke. Vingen skal bære draktnummer 23.

– Jeg er veldig glad for å signere for Liverpool, sier Díaz i en video publisert på Liverpools Twitter-konto.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er svært fornøyd med sitt nyeste tilskudd til spillertroppen.

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at vi har fått denne avtalen i boks, sier tyskeren til klubbens hjemmeside.

– Jeg har alltid vært av den oppfatning at om man skal signere spillere i januar, så må det være fordi vi også ville hentet dem om sommeren, og det er så absloutt tilfellet med Luis. Han er en enestående spiller, som vi har holdt øye med i veldig lang tid, la han til.

TV 2s fotballekspert: – Han er svinbra

Slik omtalte TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller en mulig Liverpool-overgang for Díaz tidligere denne uken:

– Han er svin-bra av det jeg har sett. Han er en av de spillerne som har utmerket seg veldig i Champions League de siste par sesongene, men som ikke spiller på et av de ordentlig store lagene, sa Stamsø-Møller.

25-åringen har virkelig herjet for Porto denne sesongen. Den driblesterke vingen har scoret 16 mål og levert seks målgivende pasninger på 28 kamper i alle turneringer denne sesongen.

Tottenham har også vært ryktet til Díaz, men valget falt til slutt på ligarival Liverpool. Díaz kan få Liverpool-debuten sin i neste Premier League-kamp torsdag 10. februar mot Leicester.

Se Díaz score mot AC Milan i forrige sesongs Champions League under!