TIL OLD TRAFFORD? John McGinn er aktuell. Foto: PHIL NOBLE
TIL OLD TRAFFORD? John McGinn er aktuell. Foto: PHIL NOBLE

Fotballryktene: – Aktuell for Manchester United

Og som vanlig kobles en rekke klubber til Sergej Milinkovic-Savic.

Midnatt 31. januar er fristen alle med ansvar for spillerlogistikk i klubbene har tegnet en tjukk, rød ring rundt. For noen spillere begynner å haste med å komme seg bort.

Anthony Martial ser ikke ut som han trives om dagen, og ifølge Fabrizio Romano ønsker Martial å prøve lykken andre steder enn i Manchester. 26-åringen vil aller helst til utlandet, der Sevilla, Barcelona og Juventus er tre alternativer.

Manchester United skulle etter planen tatt opp kampen med Manchester City og Liverpool denne sesongen, men nå er det hele 24 poeng opp til byrivalen. Det må handles i sommer for å tette luken, og kanskje er det John McGinn som skal få djevlene tilbake til gamle høyder. Ifølge Telegraph er skotten aktuell, og landsmannen Darren Fletcher er blant McGinns beundrere.

Newcastle har penger som skal brukes. Duvan Zapata er en mann som ifølge Daily Record kan være aktuell. Det vil koste The Magpies rundt 300 millioner kroner.

Adama Traoré har kun startet fem Premier League-kamper siden oktober, og nå kan han forlate ulvene i løpet av de neste 24 timene. Den spanske landslagsspilleren er koblet til Tottenham og Barcelona.

Chelsea har Monacos Aurelien Tchouameni på ønskelisten, og håpet om en overgang styrkes siden Manchester United har vendt fokuset mot RB Leipzigs midtbanespiller Amadou Haidara og Borussia Mönchengladbachs Denis Zakaria.

Arsenals håp om å sikre seg Juventus' midtbanespiller Arthur Melo svinner. Den italienske storklubben sliter med å finne en erstatter for Melo, hevder Tuttomercatoweb.

Diego Costa er ledig på markedet, og Arsenal er blant klubbene som tidligere har vært ryktet å være interesserte. Costa skal være mest keen på en overgang til Corinthians, der han vil bli gjenforent med sin tidligere lagkompis Willian, skriver Evening Standard.

Ingen overgangsvinduer uten at en haug med klubber kobles til Sergej Milinkovic-Savic. Manchester United skal være favoritter denne gangen, men både Inter og Juventus lusker i buskene.

Hva skjer med Eden Hazard? Han skal angivelig ønske å forlate Real Madrid, men ikke for enhver pris. Newcastle er for eksempel ikke aktuelt, hevder El Nacional.

Barcelona har gitt Ousmane Dembele tilbud om en dårligere kontrakt enn han har nå, og har gitt spilleren en svarfrist på 48 timer. Kanskje blir det Dembele som blir den store snakkisen når det nærmer seg Deadline Day.

Chelsea vil ha en venstreback. PSG tilbyr Layvin Kurzawa, men Thomas Tuchel er ikke spesielt interessert i å hente ham, ifølge Goal.