I FORMEL 1-STJERNENES FOTSPOR: Viktor Hovland blir med i ny Netflix-storsatsing. Foto: Mike Ehrmann
I FORMEL 1-STJERNENES FOTSPOR: Viktor Hovland blir med i ny Netflix-storsatsing. Foto: Mike Ehrmann

Hovland blir med i Netflix-serie

Golfsporten skal forsøke å gå i Formel 1s fotspor.

Formel 1 har fått et enormt oppsving takket være Netflix-suksessen «Drive to Survive». Nå skal golfsporten forsøke seg på det samme.

PGA-touren skriver i en pressemelding at man for første gang vil ha en unik tilgang til alle de største golfturneringene i verden, med innblikk bak kulissene og innblikk i de tingene man vanligvis aldri ser.

Og blant stjernenavnene som blir listet opp, finner man en nordmann. Viktor Hovland har takket ja til å stille opp, skriver PGA.

I serien får han selskap av blant annet Tony Finau, Rickie Fowler, Sergio Garcia, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Collin Morikawa, Ian Poulter, Xander Schauffele, Jordan Spieth, Justin Thomas og Bubba Watson.

Bli med Hovland inn i et hvelv full av golfkøller i gull

– Dette partnerskapet med Netflix gir Netflix og de fire major-turneringene muligheten til å treffe et nytt og mangfoldig publikum, sier Rick Anderson, mediesjef for PGA-touren.

– Denne dokumentaren vil gi fansen et autentiske innblikk i livene til utøverne våret, og hvordan det er å vinne - og tape - i løpet av en sesong på PGA-touren, fortsetter han.

Også i strømmegiganten er det store forventninger.

– Våre abonnenter vil elske å bli kjent med spillerne og personlighetene deres, så vel som de ikoniske arenaene på veien. Selv de mest hengivne golffans har aldri sett sporten på denne måten, sier Brandon Riegg i Netflix.

Opptakene er allerede i gang, og vil pågå gjennom hele året.

Relatert