FÅR BESØK: Martin Ødegaard får snart besøk av Ståle Solbakken i London. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN
FÅR BESØK: Martin Ødegaard får snart besøk av Ståle Solbakken i London. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Ødegaard nominert til månedens spiller – nå får han besøk av Solbakken

Martin Ødegaard er blant de sju nominerte til månedens spiller i Premier League for desember. Landslagssjefen er imponert over Ødegaards prestasjoner.

Arsenal-profilen fikk en svært sterk avslutning på 2021. I årets siste måned slo han til med tre mål og tre målgivende pasninger i ligaen.

Ødegaard er inne på nominasjonslista sammen med João Cancelo (Manchester City), James Maddison (Leicester), Gabriel Martinelli (Arsenal), Mason Mount (Chelsea), Son Heung-min (Tottenham) og Raheem Sterling (Manchester City).

Ødegaard kan bli første nordmann til å få utmerkelsen dersom han går til topps i kåringen.

Landslagssjef Ståle Solbakken er imponert over det Ødegaard har prestert for Arsenal de siste månedene.

Snart får Arsenal-profilen besøk av Solbakken i London.

– Planen fremover er at vi i trenerteamet skal ut å reise litt, men vi må selvsagt se smittesituasjonen an de neste 10-14 dagene og hvordan det går. Men jeg har pratet med Martin og vil besøke ham, uavhengig av hvordan det går med omikrom fremover. Så er det andre spillere i London og omegn som vi vil spre oss til å besøke, og til noen andre land. Det er altså planen, så må vi bare se opp hvordan smittesituasjonen er, sier Solbakken til TV 2.

Han tror det er en spesiell årsak til at Ødegaard har virkelig har blomstret for Arsenal den siste tiden.

– Jeg tror det har mest med å gjøre med at Arsenal ser mye bedre ut, slår Solbakken fast, før han roser landslagskapteinens betydning for laget.

– Martin er produktiv nå, samtidig som han har beholdt det andre han er god på. Han har vært veldig bra, men det ser veldig lovende ut for mange av spillerne vi har ute i Europa, mener Solbakken.

Michail Antonio (West Ham), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool) og Trent Alexander-Arnold (Liverpool) har fått prisen som månedens spiller i Premier League tidligere denne sesongen.

Relatert