Seiersrekken brutt for Zuccarello og Wild

Minnesota Wild tapte for første gang på åtte kamper da Los Angeles Kings vant 2-1 i lørdagens NHL-oppgjør.

TAPTE: Minnesota Wild og Mats Zuccarello (36). Foto: Bob Frid

Mats Zuccarello kom ikke i målprotokollen etter en fabelaktig sesongstart. Han fikk snaue 19 minutter på isen for Wild.

Brendan Lemieux ble matchvinner for Kings. Hans scoring midtveis i tredje periode holdt helt inn. Før det hadde Wild gått i ledelsen ved Marcus Foligno i andre periode, før Phillip Danault utlignet minuttet senere.

Tapet var «Zucca» og Wilds første på åtte kamper. De har hatt en strålende start på NHL-sesongen, og leder fortsatt sin avdeling i den vestre divisjonen med fem poeng ned til toer Saint Louis Blues.

Neste kamp for Wild er natt til mandag norsk tid. Da møter de Vegas Golden Knights.